Lauren Tom 62 let


4.srpna 1961 v Highland Park, Illinois (Chicago) se Nancy (Dare) a Chan Tomovým narodila hvězda. Teď nemluvím o prezidentu Barackovi Obamovi (pro jeho odpůrce nebo nezáživce - narodil se ve stejný den), ale o Lauren Tom, výjimečně nadané ženě, která se dnes věnuje se stejnou intenzitou dabingu a herectví jako charitě.

Dnes nevíce slyšíme Lauren jako Amy Wong ve filmovém pokračování seriálu FUTURAMA, kterému se věnuje od roku 2006. Ale slyšet jí můžeme také v seriálech PINKY AND THE BRAIN, WITCH, JAKE LONG: AMERICKÝ DRAK, KIM POSSIBLE nabo SAMURAJ JACK. V českých televizích nejvíce zazářila jako Rossova přítelkyně v seriálu PŘÁTELÉ, ale Laureniny fanoušci ji určitě zaznamenali i v seriálech jako jsou KRIMINÁLKA LAS VEGAS, CLOSER nebo CHIRURGOVÉ.

V součastnosti Lauren natáčí nové díly seriálu MUŽI NA STROMECH, účinkuje v one-women-show pro HBO a věnuje se charitě. Na oficiálních webových stránkách www.laurentom.com si můžete za 20 USD objednat autogram, ale nebojte se, penízky jdou charitě.


4.8.1961
Chicago, Illinois, USA
Lauren Tom csfd

One True LovesZtratili jsme páníčkaSweet Pecan SummerChasing Eagle RockGod's Waiting ListNa prahu noci30 Days Until I'm FamousLegenda o Mulan 2Miláček třídyV dobré společnostiKim Possible: Tajné složkyManhoodSanta je úchyl!Thornberryovi na cestáchJack the DogBatman pokračuje: Návrat JokeraKids Next Door, TheBatman Beyond: The MovieFenomén Y2KSumec s fazolovou omáčkouBatman & Mr. Freeze: SupernulaSusanin plánWith Friends Like These...Batman a SupermanNic mi neříkejVražda v přímém přenosuSuperman: The Last Son of KryptonIn the Line of Duty: KidnappedÚtěk na Horu čarodějnicKdyž muž miluje ženuVšude dobře, doma nejlípKlub šťastných ženMr. JonesKdyž má muž problémyAnděl smrtiCadillac se slevouModrá ocelNevidím zlo, neslyším zloStřechyKouzelné hůlkyWall StreetMom's On StrikeNothing Lasts ForeverDoonesbury: A Broadway MusicalFuturamaMladí Titáni do toho!Rick a MortyRozčarováníSolární protipólyStar Trek: Lower Decks


Aktualizace osobnostního profilu Lauren Tom: 3.11. 2023 08:38