Melora Walters 63 let


Melora Walters se narodila v saudskoarabském Dhahranu americkým rodičům. Vychovávána byla částečně zde a v Nizozemsku. Poté co se přestěhovala do USA začala studovat vysokou školu Lake Forest Academy v Illinois.

V herecké kariéře Meloře velmi pomohl režisér Paul Thomas Anderson, který Meloru několikrát obsadil ve svých filmech, z nichž nejznámějším je Magnolia, kde Melora ztvárnila drogově závislou Claudii Wilson Gator. Dalšími filmy ve kterých Melora hrála pod taktovkou Andersona jsou Hříšné noci a Gambler. V roce 2003 Melora úspěšně ztvárnila postavu Lily v Návratu do Cold Mountain. Jednou z největších Melořiných rolí se stala role matky Ashtona Kutchera ve filmu Osudový dotek.

Mimo jiné se Melora objevila i v několika seriálech jako např. Californication, Mizera nebo Velká láska.


21.10.1960
Dhahran, Saúdská Arábie
Melora Walters csfd

Attention AttentionOffseasonThe AccursedWhere Are YouHard Luck Love SongPink Skies AheadThe Pale DoorBeneath the LeavesDrowningNow Is EverythingRobert the BruceHolka z livechatuNot a StrangerThe AmaranthVe vztahuVenomAn American Dog StoryNejlepší naposledOdiousThe LoversIndiscretionZtracen na AljašceSacrificeSex, Death and BowlingThe Young KieslowskiDočasný domovLonely BoyUnderdogsMistrThe River MurdersCase 219Rok na hovnoHurtHarrison MontgomerybgFATLdyBrothers Three: An American GothicOsudový dotekMelvin Goes to DinnerNávrat do Cold MountainVelká prázdnotaŠvindlířiMafiánkyRainSex instruktorSvatí z pouštěMagnoliaLáska na druhý pokusHříšné nociLos LocosAmerican StraysLikvidátorAll Tied UpEd WoodMidnight Run for Your LifePlavčíkPomsta mrtvého mužeAmerica's Deadliest Home VideoTelling SecretsTwenty Bucks


Aktualizace osobnostního profilu Melora Walters: 31.10. 2023 08:51