Felicitas Woll 44 let


Tato německá herečka, modelka a zpěvačka se narodila v hessenském Hombergu a vyrůstala v Habrshausenu, který se rovněž nachází v Hessensku. Studovala střední zdravotní školu a asi by se z ní stala zdravotní sestřička, kdyby ji jednou na diskotéce neoslovil její budoucí agent Frank Oliver Schulz. Díky němu a svému talentu, jenž prokázala pří castingu, dostala roli Tanji Ewermannové v seriálu DIE CAMPER. Během tří let (1998 – 2001) v tomto seriálu účinkovala v 39 dílech, než byla v roli vystřídána Nataschou Hockwin. V průběhu natáčení začala docházet na lekce herectví v Düsseldorfském tanečním domě (Düsseldorfer Tanzhaus) k Vladimírovi Matuchinu. Podařilo se ji získat i malou roli v seriálu z nemocničního prostředí STEFANIE a na konci roku 1998 hlavní roli v německo-čínském koprodukčním seriálu TRUE LOVE IS INVISIBLE.

Její rostoucí popularita a půvab jí zajistili i práci ve světě modelingu v letech 2004 až 2005, kdy se stala tváří reklamy s.Oliver. Dlouhodobě se věnuje i charitě, především ve prospěch lidí postižených Downovým syndromem, mezi něž patří i její mladší bratr Tassilo. 14.února 2006 porodila dceru Taishu Valentinu.

Mezi její novější role patří Bertha Benz, manželka slavného německého automobilového vynálezce Carla Benze v televizním filmu CARL & BERTHA (2011) a Maria von Plettenberg, manželka námořního důstojníka v dobrodružném filmu DIE MÄNNER VON EMDEN (2012) z období první světové války. Za roli Leonie Kellerové ve filmu DIE UNGEHORSAME (2015) obdržela Bavorskou televizní cenu.


20.1.1980
Harbshausen, Hessen, Západní Německo
Felicitas Woll csfd

Die unlangweiligste Schule der WeltBerlín, Berlín: Lolle na útěkuWeihnachtstöchterKranke GeschäfteDas NebelhausDie Chefin - Prager KristalleNackt. Das Netz vergisst nie.Liebe bis in den Mord: Ein AlpenthrillerNeues aus dem ReihenhausWeil ich dich liebeHördurIn SightTýranáBáječní sousedéIl giudice meschinoUtta Danella: Ideální manželEin schmaler GratGroßer Mann ganz klein!Mord nach ZahlenDie Männer der EmdenCarl a BerthaTřikrát a dostBei manchen Männern hilft nur VoodooKommissar LaBréa - Mord in der Rue St. LazareMia a milionářVater MorganaKinder des SturmsLiebe MauerKrál Drozdí bradaZúčtováníZwei Wochen ChefDrážďanyKoruna pro IsabelluAbgefahren - Mit Vollgas in die LiebeKlub snů - Cesta za ženou snůHolky to chtěj takyNeuer Wind im Alten LandHerzogparkDu sollst nicht lügenVäter - Allein zu HausEin TaunuskrimiKatie Fforde


Aktualizace osobnostního profilu Felicitas Woll: 14.4. 2024 12:38