Jiří Král 34 let


Jiří Král je bývalý český youtuber. Jeho sestra se jmenuje Kateřina Kvapilová a jeho bratr se jmenuje Petr Král. Vystudoval střední školu v Brně. Během studia na střední škole pracoval jako brigádník v McDonald’s. Není tajemstvím, že do práce musel z donucení. Ve škole totiž propadal, a tak mu máma řekla, že když se neučí a nechodí do školy, ať si na sebe vydělává sám. Práce se mu zalíbila a následně udělal i maturitu. Poté pracoval v Tiscali Media.

V roce 2016 v obchodním centru Kotva v Praze postavil prostor zvaný Zetko. Měl zde jak své studio, tak i kavárnu nebo herní zónu, kde si návštěvníci mohli zahrát hry. Rovněž zde prodával svoje trička nebo kšiltovky. Prodával tam také svoje komiksy „Jirka“, které vycházely v letech 2016–2019. Po pár letech ale musel Zetko zavřít kvůli rekonstrukci samotného obchodního centra Kotvy. V jednom rozhovoru uvedl, že znovuotevření Zetka by nemělo ten správný účinek.

V roce 2018 se zapojil do projektu Buď safe online, kde společně s Avastem jezdil po školách a radil lidem, jak být na internetu v bezpečí.

V roce 2020 si vzal Karolínu Královou, rozenou Benešovou, která je spíše známá pod přezdívkou Little Kao.


5.1.1990
Brno, Československo
Jiří Král csfd

Výměna aut limited editionU Kulatého stoluNázory bez cenzuryČeský slavík Mattoni 2016DVA3Fokus Václava MoravceUkaž káruČeský slavík Mattoni 2015DVTVKovy7 pádů Honzy DědkaFarmaGoGo's VlogPedrosGamesGoGoManTVVšechnopártyByl jsem YoutuberNejsledovanějšíGoGo: Mÿsli


Aktualizace osobnostního profilu Jiří Král: 3.11. 2023 09:21