Krishna Levy 59 let


Krishna Levy se narodil v indickém Novém Dillí, ale vyrůstal v Paříži, kde už jako malé dítě začal studovat hru na piano. Ve studiu hudby pokračoval na Berklee College of Music v USA na katedře filmové hudby a jazzu, magisterský titul v oboru skladby získal na New England Conservatory v roce 1990.

Krishna Levy je autorem hudby nejen k mnoha celovečerním filmům, ale i k filmům televizním, krátkým, dokumentárním či k reklamám, také píše pro rozhlas a divadlo. Věnuje se i volné tvorbě. Nyní žije a tvoří v Paříži.


27.5.1964
Krishna Levy csfd

Abdel et la ComtesseVivre sans euxDarkwebLe Passe-murailleLanester: Memento MoriLe système de PonziLanesterJe fais feu de tout bois1, 2, 3, voleursBlanc comme neigeMon père, Francis le BelgeMuž bez mobiluMiloval jsem jiVlkNový protokolFalešná identitaVše, co Lola chceJe me fais rareNoc slunečnicPádKdyž zazní zvonCoup de vacheNa konci světa dolevaV mysli vrahaAprès la pluie, le beau tempsMariées mais pas tropMužská hra8 ženUn jeu d'enfantsAli Zaoua, prince de la rueCours toujoursL'EnvolQuand on sera grandKarnavalCoup de luneArtemisiaMordbüroUčená pře aneb Můj pohlavní životFastLe Vol du frèreMémoires d'ex - Debout les damnésMémoires d'ex - Du passé faisons table raseMémoires d'ex - Suicide au comité centralElodie BradfordLe Grand JourTanec v JaffěDisidenti. Tvůrci svobody.Le nouveau protocole: le making ofNostalgiaWanderlustPoslední traperUn spécialiste - Portrait d'un criminel moderneAcide animéLes Gens de passageLes mickeysLe fardeau


Aktualizace osobnostního profilu Krishna Levy: 27.2. 2024 06:09