Rupert Grint 35 let


Rupert Grint je herec, který se narodil v anglickém městečku Hertfordshire a už po páté se ujímá role nejmladšího z bratrů Weasleyových, přítele Harry Pottera - Rona. Jakkoli byla role v Harry Potter a Kámen mudrců jeho vůbec první zkušeností s profesionálním herectvím, jeho přirozený talent mu zajistil mezinárodní uznání kritiků i řadových diváků a také nominaci britského Critic's Circle na cenu Best Newcomer.

Z jeho rolí jmenujme například gangstera Roostera ve hře Annie, roli v představení Peter Pan a postavu Rumplestiltskina v Grimm Tales. Od té doby, co se před několika lety poprvé představil publiku jako roztomilý a legrační Weasleyovic kluk, po všech stránkách vyrostl a nyní je z něj sedmnáctiletý mladý muž. Když jej nenajdeme na placu při natáčení, nejraději hraje golf. Ve škole má Rupert rád kreslení, během natáčení nakreslil například podobiznu herce Alana Rickmana, který hraje profesora Snapea.


24.8.1988
Stevenage, Hertford, England, Velká Británie
Rupert Grint csfd

Někdo klepe na dveřeMoonwalkersInstruments of DarknessPošťák PatCBGB: Kolébka punkuCharlie musí zemřítHurá na fotbalSuper ClydeKříž ctiHarry Potter a Relikvie smrti - část 2Harry Potter a Relikvie smrti - část 1Neřízená střelaCherrybombHarry Potter a Princ dvojí krveHarry Potter a Fénixův řádLekce řízeníThe Children's Party at the PalaceHarry Potter a Ohnivý pohárHarry Potter a vězeň z AzkabanuHarry Potter a Tajemná komnataPrďošiHarry Potter a Kámen mudrcůServantKabinet kuriozit Guillerma Del ToraAgatha Christie: Vraždy podle abecedyPodfu(c)kSimulantMěstské legendy


Aktualizace osobnostního profilu Rupert Grint: 30.10. 2023 20:07