Harry Enfield 62 let


Harry Enfield se narodil 30.5.1961 v Sussexu v Anglii. Je synem slavného anglického televizního a rádiového moderátora Edwarda Enfielda a má dvě sestry, Elizabeth a Lucy Katherine. Studoval na Arundale School in Pulborough, Dorset House School, Worth School, Collyer's Sixth Form College and the University of York, kde se stal členem Derwent College. Chvíli také pracoval jako mlékař.

Harryho první filmovou rolí byl Kevin v komedii Eda Bye KLUB SRÁČŮ z roku 2000, ve které hrál spolu se svojí bývalou kolegyní Kathy Burke. Tento film se stal nejnavštěvovanější britskou komedií roku 2000. Mohli jsme ho také vidět také ve filmech ZOUBEK či FEŠÁK CHURCHILL. Od roku 2007 pravidelně účinkuje v populárním britském dramatickém seriálu SKINS v roli Jima Stona. Tento seriál si také sám režíruje.

V roce 1997 se oženil s Lucy Enfield Lyster a mají jednoho syna, Edward Archie Enfield (nar. 1997) a dvě dcery, Poppy Sophia (nar. 1999) a Nell Florencie Enfield (nar. 2003).


30.5.1961
Sussex, England, Velká Británie
Harry Enfield csfd

The Love Box in Your Living RoomVlaštovky a AmazonkyScottish MusselThe Bad Education MovieHarry & Paul's Story of the 2sActs of GodfreyFešák ChurchillStella StreetUltimate Pop Star, TheZoubekSpike Milligan: I Told You I Was Ill - A Live TributeHarry Enfield Presents Tim Nice But Dim's Guide to Being a Bloody Nice BlokeHarry Enfield Presents Wayne and Waynetta's Guide to Wedded BlissNations' Favourite Children's Poem, TheNight of a Thousand FacesKlub sráčůTop Ten Comedy RecordsThe Adventures of Young Indiana Jones: Espionage EscapadesThe Nearly Complete and Utter History of EverythingLive from the LighthouseLáska mezi paragrafyNorman Ormal: A Very Political TurtleSmashey and Nicey, the End of an EraNorbert Smith, a LifeWindsoroviZpupný krákalWalliams & FriendMizerná výchovaBlandingsCrackanoryPsychobitches


Aktualizace osobnostního profilu Harry Enfield: 31.10. 2023 07:33