Scott Foley 51 let


Scott Foley se narodil 1972 v Kansasu, coby nejstarší ze tří synů Connie a Hugha Foley. Jeho otec pracoval v mezinárodním bankovnictví, proto žili v nejrůznějších zemích světa, jako třeba Sydney nebo Tokio. Když bylo Scottovi 15 let, zemřela mu matka. Scott navštěvoval střední školu v St.Louise, kde hrál ve školních inscenacích. Nikdy nechtěl dělat nic jiného než hrát. Po dokončení střední školy si koupil jednosměrnou letenku do Los Angeles.

V letech 2000 - 2003 byl ženatý s herečkou Jennifer Garner, se kterou se znal ze seriálu Felicity. V roce 2007 si na Hawai vzal herečku polského původu Mariku Dominczyk se kterou má dceru Malinu. Sestra jeho manželky Dagmara Dominczyk je provdaná za herce Patricka Wilsona.


15.7.1972
Kansas City, Kansas, USA
Scott Foley csfd

The Storied Life of A.J. FikryFinal VisionLet's Kill Ward's WifeThe DoctorOpen BooksTrue BluePoslední templářYellowstone v plamenechHlubinaRennie's LandingVřískot 3Láska na celý životSomeone to Love MeKrev na koruněThe Big LeapWhiskey CavalierSkandálReturn of the MacNeranditelníThe Goodwin GamesChirurgovéTrue Blood: Pravá krev


Aktualizace osobnostního profilu Scott Foley: 11.3. 2024 09:28