Peter Jacobson 59 let


Peter Jacobson se narodil 24. března 1965 v Chicagu, americkém státě Illionois. Vystudoval Brown University a o 4 roky později, když mu bylo 27 let, absolvoval divadelní školu Juilliard v New Yorku.

Zahrál si v seriálu ZÁKON A POŘÁDEK. Do povědomí diváků se uryl ale až v roce 2007 jako Dr. Chris Taub ve velice populárním seriálu DR. HOUSE. Od IV. řady seriálu pracuje v týmu geniálního diagnostika Grega House. Spolu s dalšími lékaři denně zachraňuje životy lidem, kterým jiní nedokážou pomoci.


24.3.1965
Chicago, Illinois, USA
Peter Jacobson csfd

A Cozy Christmas InnHaul Out the HollyVioletBefore You Know ItLimboStehlíkPaternoCatfightBlondýna na předpisHRBrightest StarÚtok na Bílý důmAnd They're OffAuta 2Co se vlastně staloPůlnoční vlakDominoCesta do válkySamá vodaShowtime61*RoomatesZase bude fajnČekání na ozvěnuHit and RunwayKolébka ve větruDražší než rubínyMixing NiaVelké nadějeŽalobaLepší už to nebudeProč právě já?Soukromé neřestiSpiknutíEdův příští krokMůže to potkat i vásAhsokaBullNemocnice New AmsterdamWeCrashedŽiví mrtví: Počátek konceMiliardyNámořní vyšetřovací služba L. A.


Aktualizace osobnostního profilu Peter Jacobson: 5.11. 2023 04:16