Maurice LaMarche 66 let


Kanadský dabér Maurice Lamarche se narodil v roce 1958 dne 30. března v Torontu v Ontariu v Kanadě. Vyrůstal v Timmins v Ontariu. Svůj talent si uvědomil, když vystoupil jako stand up komik na střední škole. Později se přestěhoval do New Yorku, kde vystupoval jako stand up komik. Ve věku 22 let se přestěhoval do Los Angeles, kde začal pracovat jako dabér.

V roce 1998 získal cenu Annie Awards za vynikající mužský výkon v seriálu Pinky, Elmyra & the Brain. V soukromém životě je ženatý s Robin Eiseman.


30.3.1958
Toronto, Ontario, Kanada
Maurice LaMarche csfd

Murder, Anyone?Teen Titans Go! See Space JamWitness InfectionScooby Doo a kletba 13. duchaArnoldovy patálie v džungliBatman vs. Two-FaceCarGoZootropolis: Město zvířatLooney Tunes: Králíkův útěkBatman: Návrat Temného rytíře, část 2.Batman: The Dark Knight Returns Deluxe EditionLedové královstvíBatman: Návrat Temného rytíře, část 1.Hvězdné hádky ve filmuMrtvý vesmírHolly Hobbie a její přátelé: Navždy přáteléCasper a strašidelná školaHolly Hobbie a její přátelé: Vánoční přáníMezi námi zvířatyQueer Duck: The MovieSvátky vem kačerInspektor Gadget, případ létajícího drakaBalto 3Comic Book: The MovieParty WagonSearch for Mickey Mouse, TheTeam America: Světovej policajtTři mušketýři101 dalmatinů II: Flíčkova londýnská dobrodružstvíLooney Tunes: Reality CheckLooney Tunes: Stranger Than FictionArnoldovy patálieBalto na vlčí stezceDennis the Menace in Cruise ControlInspector Gadget's Last Case: Claw's RevengeTom a Jerry: Kouzelný prstenMickeyho kouzelné VánoceAlvin a Chipmunkové - Setkání s vlkodlakemŽivot a dobrodružství Santa ClauseAnimaniacs: Wakko's WishInspector Gadget: Gadget's Greatest GadgetsThe Wacky Adventures of Ronald McDonald: Scared SillyLepší už to nebudeCharlie 2: Všichni pejskové přijdou do nebeSiegfried & Roy: Masters of the ImpossibleSpace JamA Pinky & the Brain Christmas SpecialTiny Toon Adventures: Night GhouleryEd WoodScooby-Doo: Arabské nociDobrodružství Tinyho Toona: Jak jsem prožil prázdninyInspector Gadget Saves ChristmasSenzační světThe Amazing Adventures of Inspector GadgetRock & RuleThe Funny FarmEaster FeverAnimaniacs


Aktualizace osobnostního profilu Maurice LaMarche: 1.11. 2023 17:13