Byron Mann


Byron Mann se narodil 13. srpna 1967 v Hong Kongu. Je to americký herec, který se svým hereckým uměním působí samozřejmě také v Asii. Narodil se ve skutečnosti pod jménem Byron Chan.

Byron si zahrál po boku slavného herce Jean-Claude Van Damma ve filmu Street Fighter (což byla jeho první hlavní role), kde hrál experta na bojové umění, Ryu. Zde také předvedl svou dovednost v bojovém umění Wushu, ve kterém vyniká a kterému se věnuje. Dále hrál po boku Russela Crewa a Lucy Liu ve filmu Pěsti ze železa, jež zrežíroval známý rapper RZA. Téhož roku také hrál boční roli v sriálu Arrow, kde si zahrál postavu Yao Feie, lukostřelce, jenž učil a doprovázel hlavní postavu Olivera Queena na opuštěném ostrově.

Byron Mann se věnuje ve volném čase tenisu, golfu a bojovému umění Wushu, jež využil v řadě filmů. Jeho rodiče žijí ve Vancouveru.

Byron Mann csfd

Dark AssetHeroes of the Golden MasksThe ModelizerVrah mezi námiDon't Let GoMrakodrapAbsolutionJasmineSázka na nejistotuThe NoviceZrodila se legendaA Stranger in ParadiseHan zhanPěsti ze železaBefriend and BetrayMotherlandMstitel39Blonďatá a blonďatějšíDragon BoysNobodyŠanghajský polibekFallenCatwomanSniper 31st to DieBestieBojovníciVálka gangůAmeričtí draciRudý labyrintFreeman - plačící drakGalaxy BeatPosedlost nociSmrtící terčStreet Fighter: Poslední bojGhost ShipPoslední letModrooký samurajLovci prokletých pokladůRekrutLittle Fires EverywhereArrowZabijáci Wu


Aktualizace osobnostního profilu Byron Mann: 14.3. 2024 14:13