Tracy Morgan 55 let


Tracy Morgan je vynikající komik, kterého si všichni pamatujeme především z filmu TRESTNÁ LAVICE. Jen málokdo však ví, že tenhle 178 cm vysoký herec to v začátcích své kariéry měl velice krkolomné. Jen považte, ženit se v sedmnácti a být tátou v osmnácti letech není pro začínajícího herce úplně typické.

Asi nejpodstatnější etapa jeho profesní kariéry začíná v roce 2006 a trvá dodnes. Společně s Tinou Fey a Aleckem Baldwinem je obsazen do nevšedního sitcomu 30ROCK, který se odehrává v prostředí výroby televizních pořadů. Tracy Morgan zde hraje sám sebe a seriál za čtyři roky vysílání posbíral již mnoho televizních cen. Během natáčení 30ROCK sem tam přeběhne k filmu. Mohli jsme ho vidět v PIDIHAJZLÍKOVI, SUPERHRDINOVI či v poslední době ve filmu G-FORCE.

V tomto roce se na nás Tracy vyřítí v komedii POLDOVÉ, kde ztvární společně s Brucem Willisem velice svéráznou dvojici policistů a v další komedii Death at a Funeral. Tracy Morgan se v roce 2008 po třiadvaceti letech rozvedl se svou ženou Sabinou, s níž má tři syny. Tracyho Juniora., Malcolma a Gitrida.


10.11.1968
Bronx, New York City, New York, USA
Tracy Morgan csfd

SpiritedCesta do Ameriky 2Scoob!Ali ví, po čem muži toužíNa férovku, pane učiteliThe ClapperTracy Morgan: Staying AliveŠťastná hvězdaByla to divoká nocHřebík v hlavěPět nejlepšíchRio 2ŠkatuláciPredisposedChick MagnetRioUzavřený případHorší než smrtPoldovéDeep in the ValleyG-FORCEPrvní neděleSuprhrdinaBezva jízdaHolky jdeme na to aneb putování tučňákůPidihajzlíkTrestná laviceUž jsme tam?Hlava státuFrank McKluskyTracy Morgan: One MicJay a mlčenlivý Bob vrací úderKdo hulí, ten umíTřicet let životaSíla klamuMazaní hošiHonička na playboyeSousedstvíSquidbilliesThe Last O.G.The Twilight ZoneZelená vajíčka se šunkouSimpsonovi


Aktualizace osobnostního profilu Tracy Morgan: 31.10. 2023 03:05