Adam Goldberg 53 let


Celým jménem Adam Charles Goldberg se narodil 25.října 1970 v Santa Monice ve státě Kalifornia (USA). Jeho otec je židovského původu, ale matka je katolička. Adam je americký herec, režisér a producent. Navštěvoval dramatickou školu a byl natolik fascinovián "šoubyznysem" že již v ranném věku studoval herectví a docházel na různé semináře. Později navštěvoval soukromou uměleckou školu Sarah Lawrence School,kde byl velice aktivní.

Později dokonce propůjčil svůj hlas Flealickovi ve filmu BABE 2:PRASÁTKO VE MĚSTĚ. Často se také projevil jako typický žid. Například v roli Mikea Newhouse ve filmu OMÁMENÍ A ZMATENÍ, Mordechaie Jeffersona Carvera v THE HEBREW HAMMER nebo v seriálu "VINCENTŮV SVĚT" jako Nick Rubenstein.

Mezi jeho další úspěchy se dá jistě počítat jeho účast ve snímku Stevena Spielberga ZACHRAŇTE VOJÍNA RAYENA, kde si zahrál Pvt. Stanleyho Mellishe. Dále film DÉJÁ VU jako Dr. Alexander Denny nebo role Duffyho Jenningse ve filmu ZODIAC od Davida Finchera. Také ve filmu SALTON SEA ukázal svůj talent jako Kujo nebo ve snímku ČISTÁ DUŠE, kde si zahrál po boku Russella Crowea jako Sol.

Jako režisér moc známý není, ale určitě stojí za zmínku jeho počiny jako jsou snímky I LOVE YOUR WORK, kde si zahrála i Christina Ricci, která jeden čas byla i jeho přítelkyní. A další nepříliš známý snímek SCOTCH AND MILK.


25.10.1970
Santa Monica, California, USA
Adam Goldberg csfd

The Prince of ProvidenceThe Georgetown ProjectĎáblovi běžciTenkrát v KaliforniiBetween UsRebirthO tom si nech zdát, JoséAnna NicoleDivorce: A Love StoryLost AngelesPříšerka v PařížiNenápadná slečnaNorman(Bez názvu)Christmas on MarsProkletí2 dny v PařížiMarloweNancy Drew: Záhada v HollywooduZodiacDržte krok se SteinovýmiStay AliveSvětákVzpomínkyFrankensteinMy Life, Inc.Jak ztratit kluka v 10 dnechLíbí se mi, co dělᚎidovské kladivoFlashpointThe Salton SeaNa plný peckyPo čem touží kluciSním či bdím?Spencerův nový životČistá dušeSunset StripEd TVTrue LoveBabe 2: Prasátko ve městěLásky z L.A.Scotch and MilkZachraňte vojína RyanaNeuvěřitelná cesta 2: Ztraceni v San FranciskuBoží armádaHolé lebkyPřed úsvitemOmámení a zmateníZeťákPan Sobota večerBabe RuthEqualizer


Aktualizace osobnostního profilu Adam Goldberg: 18.11. 2023 15:07