Will Rothhaar 37 let


Will Rothhaar se narodil 12. ledna 1987 ve znamení kozoroha v New Yorku City, státu New York. Jeho rodiči jsou Michael Rothhaar a Nancy Linehan Charles. Oba se věnují filmařině.

V roce 2000 byl nominován na cenu YoungStar Award (nejlepší ztvárnění postavy mladým hercem) za film AMERICAN DAUGHTER a také na cenu Young Artist Award za roli v BLACK AND BLUE. V roce 2002 byl znovu nominován za film SRDCE V ATLANTIDĚ. V roce 2003 následovaly hned dvě role, kde se Will zvýraznil. V ne moc úspěšných ZÁVODECH MOTOKÁR ztvárnil čtrnáctiletého Wattse a v prvním dílu črvrté řady ODLOŽENÝCH PŘÍPADŮ psychicky narušeného Neala, který se svým kamarádem Cameronem postřílí v obchodním centru 15 lidí. Právě tato role byla ukázkou, že má Will vynikající herecký talent. Další epizodní role následovaly v kriminálních seriálech MENTALISTA, BEZE STOPY, KRIMINÁLKA LAS VEGAS, MYŠLENKY ZLOČINCE. V seriálu LISTEN UP! jsme ho mohli vidět v jedné z hlavních rolí jako Mickeyho Kleinmana. Také se objevil v roce 2005 ve filmu MUST LOVE DOGS. V roce 2008 ztvárnil hlavní postavu páté epizody druhé řady seriálu TERMINÁTOR: PŘÍBĚH SÁRY CONNOROVÉ Martina Bedella, kterého se terminátor rozhodně zabít kvůli jeho budoucí vysoké funkci v hnutí odporu. Poslední větší rolí je postava statečného a schopného desátníka (Cpl.) Lee Imlayho ve filmu SVĚTOVÁ INVAZE, kde si zahrál po boku Aarona Eckharta.

V rámci přípravy na roli ve SVĚTOVÉ INVAZI prošel Will Rothhaar bojovým výcvikem. V dětství se chtěl stát gymnastou, proto se jí intenzivně věnoval od pěti do dvanácti let. V důsledku nedostatku času se od dvanácti let praktikuje gymnastiku pouze „pro zábavu“. V poslední době se věnuje sportu zvaný „Parkour“, který spočívá v běhu terénem, zdolávání překážek a co nejrychlejším přechodu z bodu A do bodu B. Jeho nejoblíbenější ovoce je čínská švestka.


12.1.1987
New York City, New York, USA
Will Rothhaar csfd

Vows and RitesGhost LightFinal KillChance Has No EmpathyBenjiDivision 19Mission ParkVražda prezidenta KennedyhoGetting That GirlSvětová invaze16 to LifeAnatomy of Hope33 Griffin LaneKaždý má svůj senKrál KalifornieLove Is the DrugLáska na inzerátZávody motokárNow You KnowNa Zlatém jezeřeSrdce v AtlantiděAn American DaughterLáska a sexNeodvolatelná miseČerná a bíláJack FrostCesta srdceAmerican StraysKingpinDopis vrahoviIn the Line of Duty: KidnappedZelenáčCode BlackGrimmThe Lizzie Borden ChroniclesCastle na zabitíPoslední základnaProzíravostKriminálka MiamiKriminálka New YorkMemphis Beat


Aktualizace osobnostního profilu Will Rothhaar: 25.2. 2024 17:32