Don Stark 69 let


Počas strednej školy sa Don pripojil k divadelnému krúžku a dostal rolu v DARK OF THE MOON. V tom okamihu objavil svoju lásku k herectvu.

Na filmovom plátne sa objavil v STAR TREK: PRVÝ KONTAKT s Patrickom Stewartom a Jonathanom Frakesom, HEAVEN’S PRISONERS s Alecom Baldwinom či THREE WISHES.


20.8.1954
New York City, New York, USA
Don Stark csfd

7 Days to VegasBeyond the SkyZelená knihaC StreetCafé societyAhoj, já jsem DorisMajákAngel InvestorsRoswell FMFízlové, hajzlovéNáhodná setkáníJohn Carter: Mezi dvěma světyMeeting SpencerJmenuji se JerryiCarly: iGo to JapanThat '70s Show Special: The Final GoodbyeSlammed4th Tenor, TheGoosedAmeričtí draciDopisy od vrahaVražda v přímém přenosuNebeští vězniStar Trek VIII: První kontaktSvalnatý Santa Claus3 nindžové - Příprava k útokuBombmeisterCo dělat v Denveru, když člověk nežijeNoc muže na útěku3 Nindžové - ProtiúderKalifornský mýtusOcelová arénaRevenge of the Red BaronArkádaBouře v lahviElvis and the Colonel: The Untold StoryFreakedLidský terčThe Baby Doll MurdersSinatra9 1/2 NinjasLiquid DreamsCry for Help: The Tracey Thurman Story, AArthur 2: S ledemBláznivý výletFBI v sukníchNeposlušný policajt ze St. LouisPeggy Sue se vdáváChoicesZlořečeníTiltReturn EngagementSwitchblade SistersOutrageZlatá devadesátáDollfaceHříšníci


Aktualizace osobnostního profilu Don Stark: 19.4. 2024 04:50