Lorella Cuccarini 58 let


Lorella Lorenza Luciana Cuccarini, jak zní celé její jméno, je dcerou účetního Vera Cuccarini a švadleny Marii Persili. Rodiče se však rozvedli, když bylo Lorelle pouhých 7 let. Jejími sourozenci jsou bratr Roberto a sestra Maria Luisa.

Pro showbyznys objevil tuto 173cm vysokou televizní moderátorku, zpěvačku, tanečnici, herečku a italskou showgirl, Pippo Baudo. Bylo tomu stejně jako u její největší životní rivalky Heather Parisi. Ta jako bavič, zpěvačka a tanečnice velice úspěšně vedla pět edic televizní show Fantastico a po jejím boku se objevili nejznámější italští umělci této doby. Pro Fantastico 6 a Fantastico 7 jí na této pozici střídá právě Lorella Cuccarini. Pippo Baudo si tuto novou italskou showgirl vybral mezi tanečnicemi při natáčení reklamy na zmrzliny Algida. Časem Lorella přiznala, že při natáčení Fantastico 7 nebyly její vztahy s Alessandrou Martines právě přívětivé, a tak nebyla Heather Parisi jedinou se kterou si Lorella „nesedla“.

Od devadesátých let si Lorella Cuccarini vytvořila pracovní partnerství s Marcem Columbrem, s nímž úspěšně vedla pořady jako Paperissima či Buona Domenica. Její fotografie nechyběly samozřejmě v italských časopisech a stala se i tváří reklamy, zejména pro výrobce kuchyň Scavolini, kdy od osmdesátých let trvala tato spolupráce dvacet let.

Své fanoušky si dále získala, mimo jiné, také moderováním soutěžní hry La Stangata v letech 1994 až 1995. Jako herečka byla k vidění v komediální televizní mini-sérii Lo Zio d'America 2 (2006), kde hrála v roli Francescy. V dalším televizním seriálu Amiche (2004) ztvárnila Giovannu.


10.8.1965
Řím, Lazio, Itálie
Lorella Cuccarini csfd

Zio d'America 2, LoStar Trek IX: VzpouraTi lascio una canzoneAmicheŠpanělské náměstíViva el espectáculoQuelli che... il calcioBuona DomenicaFantastico 4Fantastico 3Maurizio Costanzo ShowFantastico 2FantasticoFestival di Sanremo


Aktualizace osobnostního profilu Lorella Cuccarini: 17.11. 2023 16:58