Justin Timberlake 43 let


Justin se narodil a vyrůstal v Memphis v Tennessee. Od malička se mu líbilo zpívání a tancování. Svou první soutěž "Dance Like New Kids On The Block", vyhrál jako malé dítě. Poprvé se v televizi objevil v 11 letech v show pro mladé talenty "Star Search", kde zpíval country music. Po značných úspěších v zahraničí se koncem devadesátých let podařilo *NSync prorazit i v amerických hitparádách s veleúspěšným albem „Strings Attached and Celebrity“.

V současné době se Justin rozhodl pro sólovou kariéru, je připraven získat nové fanoušky s jeho prvním sólovým albem „Justified“. Justin má také vlastní organizaci "Justin Timberlake Foundation" pro podporu výuky hudby na školách. Jeho alba jsou 2002 Senorita, 2002 Justified, 2002 Like I Love You, 2003 I'm Lovin' It, a nejúspěšnější bylo 2006 Future Sex / Love Sounds.

Nyní hraje ve filmech. V roce 2005 se objevil ve filmu MIMO ZÁKON, v roce 2006 v SOUTHLAND TALES a známějším filmu o drogách ALPHA DOG. Jeho nejznámější role byla, když nadaboval mladičkého Artuše v animáku SHREK TŘETÍ. Ve filmu V ŘETĚZECH si zahrál po boku Samuela L. Jacksona.


31.1.1981
Memphis, Tennessee, USA
Justin Timberlake csfd

JeštěrTrollové 3PalmerTrollové: Světové turnéKolo zázrakůTrollové: Hrátky se svátkyHra penězPopstar: Vše pro slávuTrollovéHra na hraněV nitru Llewyna DaviseZpátky ve hřeKamarád taky rádVyměřený časZkažená účaMéďa BéďaSociální síťOpen RoadGuru láskyShrek TřetíAlpha DogApokalypsaV řetězechMimo zákonKoho hledá Kevin?Přesný zásahZměna je životCandy: Smrt v TexasuCleveland showSimpsonoviPraštěná holkaThe Wonderful World of DisneyJanet Jackson.Osvoboďte Britney SpearsThe Curse of Von DutchWoodstock 99: Mír, láska a běsněníHip Hop a jeho zrodPoslední představeníThe Bee Gees: How Can You Mend a Broken HeartLeaving NeverlandBlueprint: TimbalandNeposlušníJustin Timberlake + the Tennessee KidsLive From New York!Babel ExpressJustin Timberlake!Justin Timberlake: Suited UpSelf-TitledLady Gaga: Na ostro!


Aktualizace osobnostního profilu Justin Timberlake: 31.10. 2023 13:53