Julianna Margulies 57 let


Julianna Luisa Margulies se narodila 8. června 1966 ve Spring Valley v New Yorku jako nejmladší ze tří dcer baletky Francescy a scénáristy reklam Paula Marguliese. Jako dítě žila v New Yorku, Francii a Anglii. Vystudovala umění na Sarah Lawrence College, kde se objevila v několika divadelních představeních.

Mezi další seriály, ve kterých jsme ji mohli shlédnout, patří PRÁVO A POŘÁDEK, ZLOČIN V ULICÍCH, RODINA SOPRÁNŮ nebo například SCRUBS. Julianne však nezanevřela ani na divadlo a film. Objevila se v televizním filmu MLHY AVALONU, příběhu z dob krále Artuše, kde ztvárnila postavu Morgiany. Následovala poněkud nepovedená LOĎ DUCHŮ, která nenadchla diváky ani kritiku. Ve filmu EVELYN si zahrála po boku Pierce Brosnana. Mezi její poslední projekty patří nepříliš úspěšný snímek HADI V LETADLE a seriál POKOJ Č. 10.

Mezi zajímavosti patří, že je levačka, doma má dvě arabské kočky a v roce 2007 byla vybrána mezi 100 nejkrásnějších lidí světa. Se svým snoubencem Keithem Lieberthalem čeká své první dítě. To se má narodit letošní zimu.


8.6.1966
Spring Valley, New York, USA
Julianna Margulies csfd

NedotknutelníTři KristovéJako za starejch časůCity IslandBeautiful OhioDarwinovy cenyHadi v letadleSlingshotWhere Is the Mango Princess?Hitler: Vzestup zlaEvelynLoď duchůJeniferMlhy AvalonuMuž z Elysejských políCo se vaří?DinosaurusDen s velkým DDražší než rubínyNewton BoysCesta do rájeKočovníkNemilosrdná spravedlnostThe Morning ShowMiliardyThe Hot ZoneDietlandNightcapDobrá manželka


Aktualizace osobnostního profilu Julianna Margulies: 1.11. 2023 07:47