Jacinda Barrett 51 let


Jacinda Barrett je osmatřicetiletá australsko-americká modelka a herečka. Narodila se 2. srpna, léta páně 1972 v australském Brisbane jako dcera brisbanského hasiče. Počátek její kariéry modelky se datuje již během jejího studia na Kenmore State High School, taktéž v australském Brisbane, kdy v roce 1988 úspěšně absolvovala a také nakonec i zvítězila ve své první modelingové soutěži - Dolly Covergirl Contest a úspěšně tak započala svou cestu modelky napříč Evropou.

Na obrazovkách mohli tuto sympatickou, pohlednou herečku s krásným a upřímným úsměvem diváci vidět např. ve filmech LIDSKÁ SKVRNA po boku takových hvězd, jako je Nicole Kidman či Anthony Hopkins, nebo i v dalších snímcích - komedii BRIDGET JONESOVÁ : S ROZUMEM V KONCÍCH, romantickém dramatu POSLEDNÍ POLIBEK, či čistokrevném dramatu JMENOVEC.

Jacinda byla v předešlých letech zasnoubená s americkým hercem Chrisem Hardwickem, hostem show MTV SINGLED OUT. Nakonec se ale 29. prosince 2004 vdala za amerického herce Gabriela Machta. 20. srpna 2007 se jim narodilo první dítě - dcera Satine Anais Geraldine Macht. Mezi její nejoblíbenější koníčky patří skydiving. 28. srpna 2009 byla oficiálně naturalizována jako občan USA v Los Angels Convention Center.

Jacinda Barrett nepochybně patří mezi modelingové, ale i herecké talenty současného filmu.


2.8.1972
Brisbane, Queensland, Austrálie
Jacinda Barrett csfd

Hide and SeekSeven in HeavenSo B. ItMatching JackProstředníciNew Yorku, miluji Tě!JmenovecPoseidonPoslední polibekŠkola sváděníNávrat pana RipleyhoBridget Jonesová - S rozumem v koncíchOkrsek 49Sním o toběLidská skvrnaTemná legenda 2Art HouseImmaculate SpringsCampfire TalesReal World Reunion, TheBloodlineStoupenci zlaKravaťáciNultá hodinaCitizen BainesD.C.MiléniumGuys Like UsNight ManWind on WaterNičivá vlnaA Proper Send-Off24-SevenGPTVGMTVThe Real World


Aktualizace osobnostního profilu Jacinda Barrett: 22.3. 2024 04:05