Romola Garai 41 let


Herečka Romola Garai žila do svých osmi let v Singapuru a v Hong Kongu, kde její otec Adrian pracoval pro britskou banku. Už od malička se Romola toužila stát zpěvačkou a mít svou vlastní kapelu, což jí v podstatě i netušeně přivedlo na dráhu herečky, protože díky svému pěveckému nadání si ji všiml hledač nových talentů, a to právě, když vystupovala v jedné jazzové skupině. Brzy na to už Romola debutovala jako herečka, a to ve filmu americko-anglické koprodukce - POSLEDNÍ SEXBOMBY: film vypráví o ovdovělé ženě jménem Elisabeth (Judi Dench), která se po dlouhých letech snaží dát znovu dohromady svou swingovou kapelu, Romola ve filmu představuje Elizabeth ve vzpomínkách - jaká byla, když byla ještě mladá.

V roce 2004 dostala Romola roli hned ve dvou úspěšných filmech – prvním se stal HŘÍŠNÝ TANEC 2: HAVANA NIGHTS, kde se objevila po boku začínající hvězdy Diega Luny jako mladá Američanka Katey Millerová, která se přestěhovala v 58. roce s rodiči na Kubu, dalším projektem, tentokrát s historickým pojetím, ale rovněž americké produkce, byl JARMARK MARNOSTI. Po těchto filmech následovaly ještě velmi slibný irsko-anglicko-francouzský film „Inside I'm dancing” (Uvnitř tančím), “The snow goose” (Bílá husa) a televizní série “Mary Bryant”, nic z toho však u nás zatím nebylo uvedeno.


6.8.1982
Hongkong
Romola Garai csfd

One LifeThe CriticEarwigMiss MarxThe Windermere ChildrenLast CallChurchill's SecretSufražetkaJeště, že tě mámLegacyPoslední dny na MarsuWhat You WillJeden denJunkheartsWords of the BlitzZlomový rok 39Druhý mužKing LearAngelPokáníJak se Vám líbíNezlomná vůleRenesanceSólokaprMary BryantováHříšný tanec 2Jarmark marnostiUvnitř tančímHrad bude můjDaniel DerondaNicholas NicklebyPoslední sexbombyThe Following Events Are Based on a Pack of LiesBecoming ElizabethSnatches: Moments from Women's LivesBorn to KillMiniaturistaHodinkaKvítek karmínový a bílýSlečna Emma


Aktualizace osobnostního profilu Romola Garai: 10.11. 2023 00:14