Rita Wilson 67 let


Americká herečka a producentka se narodila 26. října 1956. Je rozená jako Margarita Imbrahimoff, její otec pochází z Bulharska a matka je Řekyní. Je vdaná za herce Toma Hankse a má s ním dvě děti.

Větší role na ní čekala ve filmu BLÁZNI A POLOBLÁZNI, NAVŽDY SPOLU nebo ROLNIČKY KAM SE PODÍVÁŠ. Také si zahrála vedlejší roli ve filmu NEVĚSTA NA ÚTĚKU.

Z novějších kousků je to třeba role ve filmu GENERACE X, STARÝ PÁKY či role kamarádky Meryl Streep v komedii NĚJAK SE TO KOMPLIKUJE.

V roce 2006 si zahrála na Broadwayi roli Roxie Hart v obnově muzikálu Chicago. Je často spojována s vedením herečky Nia Vardalos a filmem MOJE TLUSTÁ ŘECKÁ SVATBA, kde se ukázala jako producentka.


26.10.1956
Los Angeles, California, USA
Rita Wilson csfd

Asteroid CityKIMIFacing the WindBoratův navázaný telefilmLáska, láska, láskaDobrodružství dokonalého chlapceGloria BellJednoduše svatba!Moje tlustá řecká svatba 2ŠvagrKiss MeStrandedJewtopiaUmění zapadnoutNějak se to komplikujeStarý pákyBeautiful OhioGenerace XNikdy to nevzdávej!Auto Focus - Muži uprostřed svého kruhuParfémSkleněný důmDruhá šanceNeviditelné dítěNevěsta na útěkuPsychoKdyby zdi mohly mluvitNo Dogs AllowedRolničky, kam se podívášTo je náš hit!Navždy spoluBlázni a poloblázniBarbaři za branouSamotář v SeattluOhňostroj marnostiSistersBlázni a dobrovolníciPříběhy Cheeche a ChongaFlying HighThe Day It Came to EarthTěžké se rozhodnout1883GirlsVysněná metaDobrá manželka


Aktualizace osobnostního profilu Rita Wilson: 5.11. 2023 04:17