Neil Patrick Harris 50 let


Neil Patrick Harris se narodil v Albuquerque ve státě New Mexico (USA). Vyrůstal v Ruidoso, New Mexico. Jeho rodiče Sheila a Ron Harrisovi byli oba advokáti. Má mladšího bratra, který ho značně ovlivnil. Ve čtvrté třídě začal poprvé hrát jako Toto ve školní produkci The Wizard of Oz. Později začal navštěvovat La Cueva High School v Albuquerque, kde hrál ve školních hrách a muzikálech. Harris patřil mezi nejlepší studenty a maturoval s vyznamenáním roku 1991. Na té samé škole mimo jiné o 3 roky později maturoval Freddie Prize junior.

Harris pracuje na Brodwayi jak v divadelních rolích, tak v muzikálech, kde působil jako Tobias Ragg v koncertním představení Sweeney Todd. V dalších muzikálech (např. Proof nebo Cabaret) hrál po boku Deborah Gibsonové a Toma Bosleyho. Postupně jeho kariéra divadelního herce stoupá a řadí se mezi hvězdy jako John Stamos nebo Alan Cumming. V roce 2004 hraje dvojroli v kontroverzním muzikálu Assassind.

V listopadu 2006 vychází najevo jeho vztah s kolegou hercem Davidem Burtkou, který z počátku popírá. Nicméně pár dní poté veřejně oznamuje, že je gay. Jeho prohlášení otiskl magazím People.


15.6.1973
Albuquerque, New Mexico, USA
Neil Patrick Harris csfd

AnitaNesnesitelná tíha obrovského talentu8bitové VánoceThe Matrix ResurrectionsZmenšováníVšechny cesty vedou do hrobuZmizeláZataženo, občas trakaře 2Šmoulové 2Prci, prci, prcičky: Školní srazMupetiNetvorZahulíme, uvidíme 3ŠmoulovéBatman vs. Red HoodJako kočky a psi: Pomsta prohnané KittyThe Best and the BrightestThe 36th Annual Daytime Emmy AwardsZataženo, občas trakařeLiga spravedlivých: Nová hraniceZahulíme, uvidíme 2The Christmas BlessingZahulíme, uvidímeBratrstvo černé prackyThe MesmeristSvatební šatyPříští správná věcJohanka z ArkuVánoční přáníZakázaná touhaHvězdná pěchotaAnimal RoomDědictví hříchuMoje AntonieMuž v podkrovíNevinný synSněhová věčnostFor Our ChildrenZáchvat zuřivostiCizinec mezi svýmiStalo se v Cold SassyTeplo rodinného kruhuFialový návštěvníkKlářino srdceVražedné sváděníOpuštěnýJak jsem poznala tvého otcePán časuByl by to hřích


Aktualizace osobnostního profilu Neil Patrick Harris: 31.10. 2023 18:41