Kim Wilde 63 let


Kim Wilde, narozená jako Kim Smith, měla o svém budoucím muzikantském osudu rozhodnuto takřka hned po svém příchodu na svět. Její otec Reginald Smith, známější pod pseudonymem Marty Wilde, byl totiž hudební hvězdou konce padesátých let, která v Británii hrála rock n roll v americkém stylu, několik let před nástupem Beatles. Její matka Joyce zase začínala v liverpoolském šestnáctičlenném dívčím sboru „The Vernon Girls“.

Když doba největší slávy opadla a Kim přivedla na svět své děti, našla zálibu v zahradničení, kdy nejprve chtěla pro své ratolesti vytvořit překrásnou zahradu a nakonec se stala profesionální zahradnicí, díky čemuž se objevila na stanici Channel 4 jako zahradní designérka v pořadu Better Gardens a v BBC v show Garden Invaders. Napsala také knihu o zahradničení s dětmi a publikaci o péči o zahradu pro začátečníky.

Kim má se svým manželem Halem Fowlerem dva potomky. Z jejích sourozenců se v hudební branži pohybují i bratr Ricky a sestra Roxanne. Kim Wilde dodnes koncertuje a její zatím poslední, vánoční album „Wilde Winter Songbook“ vyšlo roku 2013.


18.11.1960
Chiswick, Londýn, England, Velká Británie
Kim Wilde csfd

Qui c'est les plus forts ?The Big Fat Quiz of the 80sTony Ferrino Phenomenon, TheA Night of Comic Relief 2Love Me Tender: A Tribute to the Music of Elvis PresleySymphonic ShowThe Day TodayVic Reeves Big Night OutViva el espectáculoKnight RiderTop 50Wide Awake ClubThe Kenny Everett Television ShowEverything - The Real Thing StoryRock'n'roll... Of Corse!25 Years of Smash HitsThe 100 Greatest MusicalsI Love 1980'sThere's Only One MadonnaTop TenStand by Me: Aids Day BenefitSaturday SuperstoreThis Is Your LifeSpirit of the ForestFerry Aid: Let It BeAmnesty International's Big 30MTV 80s - Happy New Year from MTV 80s!MTV 80s - Top 50 1982 Vs 1986!MTV 80s - Top 50 1984 Vs 1988!MTV 80s - Top 50 Super 80s Pop Hits!Love Your Weekend with Alan TitchmarshGottschalks große 80er-ShowStarnacht aus der WachauDie ZDF-Kultnacht - Das Beste aus 10 Jahren Sunday BrunchTuuriCelebrity JuiceHell's KitchenLe grand journal de Canal+The Paul O'Grady ShowUnsere BestenLoose WomenTV totalVivement dimancheNachtshowGMTVGood Morning AustraliaGomorronThe 1992 World Music AwardsSchmidteinanderStars 90Stars In Their EyesComic ReliefThis MorningBrit Awards 1987Going Live!La ClasseLe monde est à vousSacrée soirée


Aktualizace osobnostního profilu Kim Wilde: 13.11. 2023 20:03