Chui Meng


Čínská herečka a bojová umělkyně Chui Meng, je více známá pod jménem Kitty Meng Chui. Krásná Chui Meng je starší sestrou slavného herce, akrobata, bojového umělce a akčního režiséra Hoi Manga. Svou první roli získala v šermířině Flyer & Magic Sword (1971). Tento snímek se proslavil tragickou smrtí thajského herce Mita Chaibancha a Chui Meng tak získává cenné zkušenosti bojového klanu Lau, který si také všímá jejího bojového umu.

Zajímavou roli prostitky vyjímečně získává v ceněnném snímku Green Jade Statuette (1978) s Chi Kuan Chunem a v Kung Fu Stars (1978) a v Two Wondrous Tigers (1979) se znovu setkává s Wilsonem Tongem, ale také s Sharon Yeungovou. Na začátku 80.let opouští díky úpadku zájmu o kung fu filmový průmysl, ovšem režisér Godfrey Ho si jí znovu vynucuje do komerčně velmi úspěšného akčního trháku s Sharon Yeungovou v Angel Enforcers (1989), kde spolu předvádí neuvěřitelné souboje. Smutným faktem zůstává, že Chui Mengová se od té doby před kamerou neukázala a na jejím kontě není více než 20 snímků.

Chui Meng csfd

Huang jia fei fengXie ying wu용권사수Jue dai shuang jiaoTwo Wonderous TigersChu zhongShen dao liu xing chuanJin luo hanShao Lin san shi liu zhuLong hu tanXiao yao fangQi lin zhangThe Iron BullFei xia shen dao


Aktualizace osobnostního profilu Chui Meng: 4.4. 2024 03:17