Claire Forlani 52 let


Rodačka z Anglie, Claire Forlani vyrůstala v Londýně. Její otec je původem Ital a matka je z Británie. Už v dětství snila o tom, že z ní jednou bude herečka. V 11 letech se zapsala na uměleckou školu Arts Educational School v hlavním městě, kde studovala tanec a drama dalších šest let. Účinkovala v baletu Louskáček či ve hře Orpheus a podsvětí.

V roce 1995 zaujala režiséra Kevina Smithe, který se ji rozhodl obsadit do své komedie FLÁKAČI. Pak se Claire začalo dařit a filmaři si této herečky začali všímat. Po boku hvězd Nicolase Cagea a Seana Conneryho měla menší roli v trháku SKÁLA z roku 1996 a o dva roky později ztvárnila hlavní ženskou roli v romantickém dramatu SEZNAMTE SE, JOE BLACK. Později se objevila ještě například v romantické komedii BOYS AND GIRLS, v thrilleru ELITA z roku 2001 či v akční komedii MEDAILON s Jackiem Chanem.

Claire se také částečně živí modelingem. Svou tvář propůjčila několika kosmetickým firmám, například L'Oréal Paris nebo Vichy. Ráda hraje na kytaru a v minulosti byl jejím partnerem herec John Cusack. V červnu 2007 se provdala taktéž za herce Dougrayho Scotta.


17.12.1971
Twickenham, Middlesex, Londýn, England, Velká Británie
Claire Forlani csfd

Černá kráskaSmrtící romanceTři kroky od sebeVzpomínka na BenátkySkleněné pekloNebezpečný nákladRun to MeAnother MeScruplesKuchyň láskyLedová apokalypsaDuha v srdciLživý svědekUnesenáPivo pro mýho koněTemné vzpomínkyHallam FoeNora Roberts: Lesní jezírkoVe jménu králeNominace na OscaraHooligansNávrat pana RipleyhoVe stínu slunceBobby Jones: Odpal géniaMemronThe LimitAkta PentagonMedailonNorthforkBlázni k pronajmutíJohnny DominoElitaGoing GreekBoys and GirlsKouzelníciMystery MenBasilPřímo do srdceSeznamte se, Joe BlackMá poslední sebevraždaBasquiatSkálaFlákačiPolicejní akademie 7: Moskevská miseJ.F.K.: Reckless YouthSvědkyněDominaDepartureHavaj 5-0


Aktualizace osobnostního profilu Claire Forlani: 11.11. 2023 14:54