Jitka Němcová 73 let


Tato pražská rodačka se narodila v roce 1950. Vystudovala FAMU a po té odjela do Říma, kde sbírala zkušennosti u italského režiséra Federica Felliniho. Velmi mnoho let pracuje pro Českou televizi.

Má velmi ráda humor. Říká o sobě, že má velké obrazové vidění. Moc ji neláká divadlo. Ale na druhou stranu má velmi ráda pohádky. Natočila např. NEVĚSTU PRO PADDYHO. Pracuje také jako pedagožka na FAMU.


5.12.1950
Praha, Československo
Jitka Němcová csfd

Jseš mrtvej, tak nebrečSetkání v Praze, s vraždouKřišťálek mečRuth to vidí jinakZvon LukášDen, kdy nevyšlo slunceHodina pravdyNevěsta pro PaddyhoPrezident a andělTaneční zábavaO babě hladovéPokoj pro dvaDědek BártaKam zmizela 55. ZŠRevue za šest korunDnes vaří Barevná kapelaObjednaná vraždaVdovcovy intimní večeryMadameTrapasyNadměrné maličkosti3 plus 1 s Miroslavem DonutilemUctivá poklona, pane KohnPřejděte na druhou stranuNechte zpívat MišíkaZuzana Michnová - Jsem slavná tak akorátZuzana Michnová a hostéInventura FebiaStovku má člověk jednou za životLapidárium: Příběh filmového titulkuGEN - Galerie elity národaLásky Josefa BekaJeden tón je tvůjBasta fidliNoc s AndělemGENUSPortréty z not - Vzpomínky a nadějePánové, klapka, jedemČtyřlístekPísničky Na zábradlíSuvenýry Karla VlachaABECEDA


Aktualizace osobnostního profilu Jitka Němcová: 11.4. 2024 16:55