Jeff Conaway (1950 - 2011)


Americký herec, který se narodil herci, producentovi a vydavateli Charlesovi Conawayovi a herečce Heleně Conaway, která používala umělecké jméno Mary Ann Brooks a vyučovala hudbu na New Yorské univerzitě. Rodiče se rozvedli když byly Jeffovi tři roky a vyrůstal společně se sestrami u matky.

Kromě herectví fušoval také do hudby. S již zmiňovanou rockovou kapelou The 3 1/2 nahrál čtyři singly. V roce 1979 mu vyšlo debutové album, které produkoval manažer Bruce Springsteena. Jeho CD saints and Sinner bylo v roce 2008 vypuštěno na internet.

Byl celkem třikrát ženatý. Poprvé se oženil ve 21 letech, ale manželství bylo za dva roky anulováno. Druhé manželství s herečkou Rony Newton-John, starší sestra herečky Olivie Newton-John, krachlo po pěti letech (1980-1985). Avšak z manželství vzešel jeho jediný syn Emerson. Potřetí se oženil s jistou Kerri Young. Jejich manželství vydrželo 10 let (1990-2000).

Krize přišla v polovině 80. let. Užíval drogy, ale podstoupil léčbu a veřejně o svém problému mluvil. V polovině 20. let se ale problémy vrátily. Ukázalo se, že je závislý na kokainu, alkoholu a lécích proti bolesti. Začal přemýšlet o sebevraždě a na skupinovém sezení odhalil své trauma z dětství. V sedmi letech se stal obětí pedofilů a dětské pornografie.


5.10.1950
New York City, New York, USA
27.5.2011
Los Angeles, California, USA
Jeff Conaway csfd

Purgatory by DanteInferno by DanteDark GamesLadronLiving the DreamPool, The 2The Utah Murder ProjectY.M.I.Velké dítě Dickie RobertsBiz, TheCurse of the Forty-NinerChcete znát tajemství?Dating ServiceBabylon 5: Volání do zbraněMuž na MěsíciĎábelská hraBabylon 5: Třetí prostorBabylon 5: Řeka dušíStín pochybnostiLast Embrace, TheThe Russian Godfather2002: Únos z rájeIt's ShowtimeL.A. GoddessNebezpečný vetřelecSunset StripVe chvíli vášněLéto v bikinách 2Odraz v zrcadleTéměř těhotnáBojovat nebo zemřítTotální odhaleníLůžkový vlak hrůzyBankéřGhost WriterTale of Two SistersElvíra - Vládkyně nociTucet špinavců IV: Osudná miseČarodějka z Bay CoveThe PatriotCovergirlMaking of a Male ModelThe Nashville GrabCheryl Ladd Special: Souvenirs, TheNeberte Rusům tajné dokumentyBreaking Up Is Hard to DoPomádaDelta County, U.S.A.Drak ElliotNikdy jsem ti neslibovala růžovou zahraduOrel přistáváJennifer on My MindBabylon 5


Aktualizace osobnostního profilu Jeff Conaway: 12.2. 2024 09:02