Richard Chaves 72 let


Richard Chaves se narodil 9. října roku 1951 v Jacksonville na Floridě v USA. Jeho otec byl důstojník námořní pěchoty a protidrogový agent. Právě on objevil Richardův herecký talent - přispěl k tomu fakt, že Richard Chaves na škole Mission Viejo High School hrál často v hereckých představení. Po maturitě byl přijat do herecké školy Occidental College Summer Repitory Theatre, kde svůj talent ještě vylepšil. V květnu roku 1970 narukoval do armády, kde sloužil ve Vietnamu ve 196. četě (podobně jako jeho partner ve filmu Predátor Jesse Ventura). V roce 1973 se znovu zaměřil na svůj herecký talent. Když hledal místo někde v herectví, pracoval zatím na různých místech - včetně řidiče kamionu, pošťáka či recepčního.

Bohužel v roce 1990 získal mnoho pološílených fanoušků, a po radě od policie se v zájmu ochrany sebe a rodiny na dlouhou dobu stáhl. Přestal navštěvovat konference a zablokoval své oficiální stránky. Až v posledních letech se znovu začal ukazovat na veřejnosti. Objevil se v Las Vegas na Comic-Con v říjnu 2003 nebo byl hostem v Chicagoland Entertainment Collectors Expo v říjnu 2007… Dnes již ve filmech moc nehraje, spíše v divadelních hrách.


9.10.1951
Jacksonville, Florida, USA
Richard Chaves csfd

Beyond the GameElf Sparkle and the Special Red DressLost Warrior: Left BehindTokunbohZbraň davového šílenstvíNight RealmNoční oči IIPřepadení v L.A.Onassis - nejbohatší  muž světaTo Heal a NationKenny Rogers as The Gambler, Part III: The Legend ContinuesPredátorPenalty PhaseCease FireSvědekFire on the MountainStar Trek: Vesmírná loď VoyagerBabylon 5MacGyverVálka světůMiami ViceSt. ElsewhereIf It Bleeds We Can Kill It: The Making of 'Predator'Dear America: Letters Home from VietnamElf Sparkle Meets Christmas the HorseLone Greasers


Aktualizace osobnostního profilu Richard Chaves: 16.2. 2024 17:29