Brock Lesnar 46 let


Brock Lesnar je americký profesionální wrestler, formální MMA bojovník a amatérský wrestler. V sedmnácti letech se přidal do národní gardy, kde byl ale později propuštěn kvůli barvosleposti. Na střední škole se velmi úspěšně věnoval amatérskému wrestlingu a americkému fotbalu. V amatérském wrestlingu nakonec i získal NCAA titul a jeho rekord je 106-5, během jeho čtyř let na vysoké škole.

Lesnar od roku 2007 přešel na MMA kariéru. V roce 2008 se uskutečnil jeho UFC debut, kde prohrál proti Franku Mirovi. Téhož roku se mu ale povedlo získat UFC titul v těžké váze když porazil Randyho Couturera. Koncem roku 2011 ukončuje svoji aktivní karieru v MMA.

V roce 2012 se vrátil do společnosti WWE na částečný úvazek. Lesnar od té doby v WWE dominuje jako jedna z největších hvězd, které pro-wrestling může nabídnout.


12.7.1977
Webster, South Dakota, USA
Brock Lesnar csfd

WWE BacklashWWE Elimination ChamberWWE Night of ChampionsWWE SummerSlamWrestleMania 39WWE Crown JewelWWE Day 1WWE Elimination ChamberWWE Royal RumbleWWE SummerSlamWrestleMania 38WWE Crown JewelWWE Royal RumbleWWE Super Show-DownWrestleMania 36WWE Crown JewelWWE Extreme RulesWWE Money in the BankWWE Royal RumbleWWE SummerSlamWWE Super Show-DownWWE Survivor SeriesWrestleMania 35UFC 226: Miocic vs. CormierWWE BacklashWWE Crown JewelWWE Greatest Royal RumbleWWE Hell in a CellWWE Royal RumbleWWE SummerSlamWWE Survivor SeriesWrestleMania 34WWE Bring It To The TableWWE Great Balls of FireWWE Hall of Fame 2017WWE No MercyWWE Royal RumbleWWE SummerSlamWWE Survivor SeriesWrestleMania 33UFC 200: Tate vs. NunesWWE BattlegroundWWE FastlaneWWE Hall of Fame 2016WWE RoadblockWWE Royal RumbleWWE SummerSlamWWE Survivor SeriesWrestleMania 32The Beast in the East: Live from TokyoWWE BattlegroundWWE Hell in a CellWWE Live from MSG 2015WWE Royal RumbleWWE SummerSlamWrestleMania 31Stone Cold PodcastWWE Royal RumbleWrestleMania 30Before They Were Famous


Aktualizace osobnostního profilu Brock Lesnar: 17.11. 2023 02:06