Robert Picardo 70 let


Americký herec Robert Picardo se narodil 27.10.1953 v Philadelphii. Oba jeho rodiče jsou původem z Itálie. Navštěvoval střední školu William Penn Charty, kterou doknčil v roce 1971. Ve studiu dále pokračoval na Yaleské Univerzitě, kde získal titul Bakalář umění v oboru drama.

Od roku 1995 až do roku 2001 ztvárnil roli zdravotnického hologramu v seriálu STAR TREK: VOYAGER. V roce 2004 se začal pravidelně objevovat v seriálech STARGATE SG-1 a STARGATE: ATLANTIS jako Richard Woolsey. Dále ztvárnil několik menších rolí v seriálech COLD CASE (2003), CSI: NY (2004), CHUCK (2007).

V současnosti žije Robert Picardo v Los Angeles se svou ženou Lindou Pawlikovou a dvěma dcerami, Ginou a Nikky.


27.10.1953
Philadelphia, Pennsylvania, USA
Robert Picardo csfd

A Biltmore ChristmasConfess, FletchDiscontinuedMeadAfter MasksDeck the HeartDust NuggetsUnbelievable!!!!!Surge of DawnAve, Caesar!Surge of Power: Revenge of the SequelThe Father and the BearMansion of BloodOccupantsStar Trek: RenegadesŠílená matkaCesta zítřkaInfiltratorsNemrkejAtlasova vzpoura: 2. částCamilla DickinsonRock JocksThe AwakenedThe Legends of NethiahBeethoven's Christmas AdventureEnd of the RoadKrvelačná monstraTrail of BloodMegažralok versus crocosaurusQuantum Quest: A Cassini Space OdysseyVlčí přízrakChasing the GreenSensoredP.J.Universal SignsBen 10: Race Against TimeLove Hollywood StylePovstání strojůLooney Tunes: Zpět v akciUntil MorningThe Amati GirlsArchibald the Rainbow PainterMalí válečníciDruhá občanská válkaMennovo svědomíPfish and ChipStar Trek VIII: První kontaktOut ThereShort PfuseBílá mílePomsta šprtů 4: Zamilovaní šprtiPřepadení na východěVládce knihFatal Deception: Mrs. Lee Harvey OswaldMatinéPřípad vraždy Carolyn WarmusovéSamanthaThe Witches of EastwickVražedné slibyMotorama


Aktualizace osobnostního profilu Robert Picardo: 21.3. 2024 14:25