Jennifer Lien 49 let


Jennife Ann Lien se narodila v americkém Chicagu jako nejmladší ze tří dětí. Má starší setru a bratra. Její matka Delores byla učitelkou na vysoké škole. Jennifer již od dětství věděla, že se chce stát herečkou. Povzbuzována svými učiteli angličtiny a divadla, se stala ve věku 13 let členkou Illinois Theatre Center a začala hrát zejména na letních divadelních festivalech. Zahrála si role v Shakespearových hrách THE TEMPEST a OTHELLO předtím než získala stálé angažmá v hudebním divadle.

Asi nejznámější je ale díky své roli Kes v seriálu STAR TREK: VOYAGER. Věnovala se ale také dabingu, svůj hlas propůjčila například takovým projektům jako LVÍ KRÁL 2, seriál MEN IN BLACK nebo BATTLE FORCE: ANDROMEDA.

Ve volném čase Jennifer ráda čte, maluje a hraje na trombón. Jejím manželem je Phil Hwang a v září roku 2002 se jim narodil syn Jonah. Od narození svého syna se Jennifer vzdala práce před kamerou a v dabingu. Od té doby se objevila pouze v jednom filmu svého manžela nazvaném GEEK MYTOLOGY (2008).


24.8.1974
Chicago, Illinois, USA
Jennifer Lien csfd

RubberneckingKult hákového křížeLví král 2: Simbův příběhSLC Punk!Battle Force: AndromedaStar Trek: Vesmírná loď VoyagerMuži v černémSuperman: The Animated SeriesSkutečná dobrodružství Jonnyho QuestaDuckman: Private Dick/Family ManThe CriticPhenomAnother WorldInside the New Adventure: Star Trek - VoyagerLaunch of Star Trek: VoyagerHoofboyStar Trek: 30 Years and Beyond


Aktualizace osobnostního profilu Jennifer Lien: 30.10. 2023 12:05