Giulio Berruti 39 let


Po získání vědeckého maturitního diplomu a profesního diplomu zubního technika se zapsal na římskou univerzitu Tor Vergata a v roce 2010 absolvoval stomatologii a zubní protézu. Následně se specializoval na ortodoncii, které dosáhl v roce 2015.

Známost a úspěch však přišly v roce 2007 díky seriálu Dcera Elisa - Návrat do Rivombrosa, režie Stefana Allevy, na Canale 5, kde hraje roli protagonisty, markýze Andrea Van Necker.

V roce 2016 byl jedním z protagonistů jak ve Svatcích, tak v dalších seriálech v roli okouzlujícího šéfkuchaře Rocca Borgii a v týmu proti mafii – Návrat šéfa, kde hrál roli Carla Nigro, nového viceprezidenta Duomo a stal se protagonistou, nahrazující Marco Bocci. O dva roky později, v roce 2018, Berruti opět vyniká díky vítězství talentové show Dance Dance Dance spolu s herečkou Cristinou Marino.

V roce 2019 se Berruti připojil k obsazení filmu Gabriel's Inferno, filmové adaptace založené na první knize homonymní trilogie, kterou napsal Sylvain Reynard. Herec hrál roli hrdiny, profesora Gabriel Emersona. Film byl produkován tehdy novou americkou platformou Passionflix.


27.9.1984
Řím, Lazio, Itálie
Giulio Berruti csfd

Gabriel's Redemption: Part OneGabriel's Redemption: Part TwoNorth StarGabriel's Rapture: Part ThreeGabriel's Rapture: Part TwoGabriel's Rapture: Part OneKrásky z DubajeZabijákova žena & bodyguardGabriel's InfernoGabriel's Inferno: Part 3Gabriel's RaptureSešupW Gli SposiNotti magicheBody of DeceitChtějí to všichniPrázdninyDeset pravidel jak se zamilovatGoltzius a společnost PelikánL'amore è imperfettoLa ragazza americanaMonte CarloDobrou chuťDeadly KitesurfMelissa P.Italské prázdninyI segreti di Borgo LariciAngeli & DiamantiSangue caldoIl falco e la colombaLa figlia di Elisa - Ritorno a RivombrosaLa freccia neraL'amore che vorrei


Aktualizace osobnostního profilu Giulio Berruti: 1.11. 2023 04:10