Scarlett Pomers 35 let


Scarlett Pomers, celým jménem Scarlett Noel Pomers, je americká herečka, zpěvačka a skladatelka. Narodila se 28. listopadu 1988 v Riverside v Kalifornii. Má jednoho bratra.

Její první hlavní role byla v seriálu STAR TREK: VOYAGER (1995), kde ztvárnila Naomi Wildman. V průběhu 3 let se objevila v sedmnácti epizodách a získala Young Artist Award za nejlepší výkon v dramatickém seriálu v kategorii Podpora mladých hereček.

Následně získala místo v seriálu DENÍK ZASLOUŽILÉ MATKY (2001). Kvůli problémům s anorexií byla nucena vynechat témět celou 5. sérii. Díky jejímu usilí v boji s anorexií ji časopis Teen People umístil do žebříčku 20 dospívajícíh, kteří změní svět. Když se po léčení vrátila zpět do seriálu na závěrečnou 6. sérii, publikum ji ocenilo bouřlivým potleskem.

V roce 2010 oslavila první výraznější úspěch na poli hudby, když vydala své debutové EP s názvem Insane. Mezi její koníčky patří psaní, kreslení, jízda na koni, surfing, jóga, lyžování a trávení času se svým bratrem Shanem. Také se ráda zabývá studiem egyptských břišních tanců.


28.11.1988
California, USA
Scarlett Pomers csfd

Prsten věčného světlaErin BrockovichGeppettoHappy TexasMalí géniovéSlappy a SmraďošiVelký JoeDívčí klubObvinění: Proces s McMartinovýmiDeník zasloužilé matkyAll About UsStar Trek: Vesmírná loď VoyagerProvidenceTakový je životDiagnóza vraždaSedm dníThe Wonderful World of Disney


Aktualizace osobnostního profilu Scarlett Pomers: 14.4. 2024 18:19