In-seong Jo 42 let


Uznávaný jihokorejský herec Jo In-sung se narodil v okrese Gangdong v Soulu v Jižní Korey. Po studiích modelingu a managementu na Chunnamské univerzitě, nastoupil na Donggukskou univerzitu, obor „režisér divadla a filmu“. V roce 2007 byl z univerzity vyloučen kvůli nedostatečné účasti.

V roce 2013 byl ve vztahu s herečkou Kim Min-Hee, nicméně po 18 měsících ukončili vztah kvůli hektickým rozvržením a individuálním rozdílům. V jednom televizním pořadu poté vyjádřil touhu brzy se oženit a prohlásil, že jeho ideálem je jemná žena.

Mezi jeho kamarády patří Kim Woo Bin , Lee Kwang Soo, Song Joong Ki, Im Joo Hwan, Kim Ki Bang a DO z EXO. S většinou se setkal na různých projektech.

V zábavním průmyslu debutoval jako model v roce 1998 pro značku oblečení Ziozia. Jeho první herecká role přišla v roce 2000 v teenagerském seriálu School 3, za což ihned získal ocenění „Nejlepší mladý herec“. Na nabídky pak nemusel dlouho čekat a rok na to se objevil v jihokorejském sitcomu New Nonstop, za což byl opět oceněn.


28.7.1981
Soul, Jižní Korea
In-seong Jo csfd

HopeMilsuÚtěk z MogadišaPrincess Strawberry RabbitAnsisungDeokingSsanghwajeomBiyeolhan georiKeulraesikMadeullenNamnam buknyeoHwajangshil eodieyo?Na útěkuMoji drazí přáteléGwaenchana, sarangiyaGeu gyeowool, barami boondaBomnalBallieseo saengkin ilByeoleul ssodaPianoHakgyo 3Nonseutob 2Joinseong johahaseyo고쇼Muhan dojeon


Aktualizace osobnostního profilu In-seong Jo: 5.11. 2023 13:23