Jennifer Podemski 49 let


Jennifer Podemski je oceňovaná filmová a televizní producentka a herečka, která se narodila a vyrostla v kanadském Torontu. Jennifer, která je míšenkou Anishinaabe a Ashkenazi, začala vystupovat již v dětství a dále se zdokonalovala na Earl Haig's High School of Performing Arts v Torontu. Její kariéra před kamerou rozkvetla, když jí bylo 19 let a byla obsazena do role Pique v seriálu CBC The Diviners. Následující rok získala hlavní ženskou roli ve filmu Bruce McDonalda Dance Me Outside.

V roce 2005 se Jennifer vydala na vlastní pěst a založila společnost Redcloud Studios Inc. Jennifer si zahrála například v seriálech Střední škola Degrassi, Doylův okrsek, ve filmu Take This Waltz, avšak nejvíce hrdá je na hlavní roli ve vlastním filmu Krajina poskvrněných, který byl v roce 2015 nominován na 5 ocenění Canadian Screen Awards, včetně ceny za nejlepší herečku (Cara Gee), nejlepší herečku ve vedlejší roli, nejlepší střih, nejlepší film a nejlepší scénář. Film měl premiéru v roce 2014 na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu.


11.11.1974
Toronto, Ontario, Kanada
Jennifer Podemski csfd

RehabFire SongJimmy P.Krajina poskvrněnýchTake This WaltzFugitive PiecesLoupení jehňátekOne Dead IndianDistant Drumming: A North of 60 MysteryTajemná královnaZločinný instinkt: Vraždy zbloudilých dušíPokrevní sestryChladnokrevná hraShort for NothingFish Tale SoupPřeludDance Me OutsideThe DivinersConspiracy of SilenceObžalovaníReservation DogsCardinalSoukromé očkoSensitive SkinBlackstoneDoylův okrsekStřední škola DegrassiHraniceRabbit Fall


Aktualizace osobnostního profilu Jennifer Podemski: 11.11. 2023 10:50