Debra Messing 55 let


Debra Messing se narodila 15.8.1968 v Brooklynu - dcera Sandry a Briana. Messing je židovka, potomek přistěhovalců z Ruska a Polska. Když byly Debře tři, přestěhovala se se svými rodiči a starším bratrem na východ, do malého města Rhode Island. Při studiu vysoké školy hrála a zpívala v řadě školních inscenací - v muzikálech Annie a Fiddler na střeše. Debra brala hodiny tance, zpěvu a herectví. Její rodiče podporovali její sen stát se herečkou, ale také naléhali na dokončení vzdělání před rozhodnutím o herectví jako kariéry. Po jejich radách, absolvovala Brandeis University v Massachusetts. V roce 1990, absolvovala univerzitu s bakalářským titulem v oboru divadelního umění.

Je také oblíbená v televizní mini-sérii THE STARTER WIFE (2008) za kterou byla nominována na deset Emmy ocenění včetně jednoho pro Messing za mimořádný herecký výkon. Také byla osmkrát nominována na Zlatý glóbus.


15.8.1968
Brooklyn, New York City, New York, USA
Debra Messing csfd

Alto Knights13: MuzikálNeodolatelnýThe Dark DividePátráníDirty DancingAlbion: The Enchanted StallionTichá harmonieMother's DayWright vs. WrongPrázdniny za všechny prachyŽenyPurpurové květyŠtěstí ve hřeLovecká sezónaDokonalá partieGarfield ve filmuRiskni to s PollyHollywood v koncíchProroctví z temnotBiblické příběhy: JežíšCelebrityBláznivé manévryProcházka v oblacíchWill a GraceNightcapPřípady pro LauruIt Could Be WorseSmash


Aktualizace osobnostního profilu Debra Messing: 2.11. 2023 16:37