Linda Lovelace (1949 - 2002)


Linda Lovelace, vlastním jménem Linda Susan Boreman, se narodila 10.1.1949 v Bronxu. Její otec byl policista a k tomu římský katolík, matka byla v domácnosti a byla velice přísná. Linda navštěvovala křesťanské školy, mimo jiné Svatého Jiří v Yonkers a Maria Regina High School v Harstdale. Když jí bylo 16 let, odstěhovala se s rodiči na Floridu. V roce 1969, ve svých 20 letech porodila syna, dala ho ovšem k adopci a utekla zpátky do New Yorku, čehož v pozdějším životě litovala. V roce 1970 měla vážnou dopravní nehodu, ze které si odnesla celoživotní zdravotní potíže, po nehodě odjela opět domů se zotavit. Později toho roku se seznamuje s Chuckem Trayerem, o kterém později tvrdí že ji bil. Trayer se zároveň stal jejím manažerem, spíš, jak Linda později tvrdila, pasákem.

V roce 1974 byla Linda zatčena za držení kokainu, kvůli závislosti na drogách a alkoholu navíc přišla o hlavní roli ve filmu Laure (1975). V roce 1974 se provdala za Larryho Marchiana a zplodila s ním dvě děti, syna Dominica v roce 1977 a dceru Lindsay v roce 1980. V roce 1996 se Linda se svým manželem rozvedla a navíc ho obvinila, že jí fyzicky týral a zneužíval jejich dvě děti, což se nikdy nepotvrdilo ani nevyvrátilo. Později se začala věnovat psaní knih, když roku 1980 napsala vlastní biografii s názvem Ordeal, kterou se také aktivně zapojila k feministickému hnutí, které tvrdě bojovalo proti pornografii. Lovelace po zbytek života tvrdila, že ve všech svých filmech hrála nedobrovolně, pod tíhou strachu z fyzického napadení od jejího přítele či posléze manžela a velice aktivně bojovala za práva žen a zakázaní tvrdého porna. Vystupovala jako mluvčí organizace žen proti pornu a občas se objevila v nějakém tom pořadu.

Linda Lovelace zemřela 22.4.2002 v Denveru, na zranění jež utrpěla při vážné dopravní nehodě, ve věku 53 let.


10.1.1949
Bronx, New York City, New York, USA
22.4.2002
Denver, Colorado, USA
Linda Lovelace csfd

Extreme Sleaze Showcase: 8mm Madness Part VOldest PleasureHot NeonLinda Lovelace Meets Miss JonesSexual Ecstasy of the MacumbaConfessions of Linda LovelaceDeep Throat Part IIExotic French FantasiesHluboké hrdloLip SmackersHollywood, No Sex Please!Americká 70. létaV Hlubokém hrdleBettie Page: The Girl in the Leopard Print BikiniLinda Lovelace: The E! True Hollywood StoryPlayboy: The Story of XThe FootKnot HolePiss OrgySex for SaleSexy VibrationsTrue Love KnotSin on SaturdayThe 46th Annual Academy Awards


Aktualizace osobnostního profilu Linda Lovelace: 1.11. 2023 03:01