Jared Padalecki 41 let


Jared Tristan Padalecki se narodil 19. července 1982. Vyrůstal v San Antonio ve státě Texas společně se svým starším bratrem Jeffem a mladší sestrou Megan. Už od 12ti let bral herecké hodiny a ty se mu vyplatily. V roce 1999 vyhrál soutěž televizní stanice FOX „Claim to Fame“ a objevil se na předávání Teen Choice Awards.

Rok 2005 lze považovat za zlom v jeho kariéře. Dostává roli v hororu „Dům voskových figurín“. Zahrál si zde se svým kamarádem Chadem Michaelem Murrayem, se kterým se znal už z natáčení „Gilmorek“. Na začátku roku 2005 se také začíná rozjíždět projekt nového seriálu "Supernatural" a jeho tvůrci mají za úkol najít herce pro jednu z hlavních rolí. Vybírají si právě Jareda a tak se rozjíždí natáčení seriálu, který u nás dostal název „Lovci duchů“. Jared tady hraje jednoho ze 2 bratrů, kteří se díky tomu, že jejich otec zmizel, znova vydávají na cestu hledání a ničení zlých sil.

Ve volném čase rád chodí ven se svými psy, rád čte a rád jí.


19.7.1982
San Antonio, Texas, USA
Jared Padalecki csfd

Pátek třináctéhoVánoční chaloupkaNoc v domě hrůzyCry_WolfDům voskových figurínJeden den v New YorkuLet FénixeDvanáct do tuctuYoung MacGyverPrsten věčného světlaClose to HomeSilent WitnessJá a tátaWalkerLovci duchůGilmorova děvčata: Rok v životěKings of Con


Aktualizace osobnostního profilu Jared Padalecki: 13.11. 2023 06:08