Bryan Danielson 42 let


Bryan Danielson, hlavně známy pod svým ringovým jménem Daniel Bryan, je profesionální wrestler, který se nejlépe proslavil svou prací v nezávislé scéně profesionálního wrestlingu a společností WWE (World Wrestling Entertainment).

Od roku 2002 se pohyboval na nezávislé scéně, kde si pomalu začal budovat svoje jméno. Nejvíce se proslavil díky své práci ve společnosti ROH (Ring of Honor) a na wrestlingové scéně v Japonsku. Za 8 let získal mnoho vyznamenání, včetně ROH světového titulu.

V roce 2009 se vrací do vývojového střediska WWE a v roce 2010 debutuje v hlavní rosteru WWE. Bohužel je okamžitě propuštěn, z důvodu porušení televizních pravidel týkajícího se ratingu PG-13. Fanoušci ale stáli za Danielsonem a požadovali jeho vrácení na televizní obrazovky. V roce 2010 se vrátil během placené akce Summerslam.

Danielson se začal pomalu propracovávat až na vrchol společnosti. V roce 2011 se stal držitelem kufříku Money in the Bank, který téhož roku zpeněžil a stal se světovým šampioném. Jeho vrchol kariéry se odehrál v roce 2014, na placené akci Wrestlemania 30, kdy v hlavním taháku večera získal WWE světový titul.


22.5.1981
Aberdeen, Washington, USA
Bryan Danielson csfd

All Elite Wrestling x New Japan Pro Wrestling: Forbidden DoorAll Elite Wrestling: Battle of the Belts 8All Elite Wrestling: Double or NothingAll Elite Wrestling: WrestleDreamAll Elite Wrestling: All OutAll Elite Wrestling: Double or NothingAll Elite Wrestling: Full GearAll Elite Wrestling: RevolutionWWE Elimination ChamberWWE FastlaneWrestleMania 37WWE Elimination ChamberWWE Royal RumbleWWE TLC: Tables, Ladders & ChairsWWE Tribute to the TroopsWWE: Money in the BankWrestleMania 36WWE Elimination ChamberWWE Extreme RulesWWE FastlaneWWE Hall of Fame 2019WWE Hell in a CellWWE Money in the BankWWE Royal RumbleWWE Stomping GroundsWWE Survivor SeriesWrestleMania 35WWE BacklashWWE Extreme RulesWWE Greatest Royal RumbleWWE Hall of Fame 2018WWE Hell in a CellWWE Mixed Match ChallengeWWE Money in the BankWWE Royal RumbleWWE SummerSlamWWE Super Show-DownWWE Survivor SeriesWWE TLC: Tables, Ladders & ChairsWWE Tribute to the TroopsWrestleMania 34Carpool KaraokeNXT TakeOver: Brooklyn IIIWWE Bring It To The TableWWE Clash of ChampionsWWE Hell in a CellWWE Royal RumbleWWE SummerSlamWrestleMania 33Divoká dvojčataWWE BacklashWWE BattlegroundWWE Cruiserweight Classic: CWCWWE FastlaneWWE No MercyWWE SummerSlamWWE Survivor SeriesWWE TLC: Tables, Ladders & ChairsWWE Talking SmackDaniel Bryan: Just Say Yes! Yes! Yes!


Aktualizace osobnostního profilu Bryan Danielson: 2.11. 2023 00:41