Thandiwe Newton 51 let


Thandie Newton (pravým jménem Tan-Dee Newton) se narodila do harmonického vztahu britského otce a zimbabwské matky v Londýně roku 1972. Po jejím narození se rodina přestěhovala do Zambie, kde žily pět let, ale politický neklid v zemi nakonec rozhodl o návratu do Velké Británie. Thandie zde už od svých jedenácti začala navštěvovat prestižní Arts Educational School, kde jejími učitelkami byly třeba Julie Andrewsová nebo Jane Seymourová.

Pozitivní ovace sklidil i její snímek ŠTĚSTÍ NA DOSAH, kde sekundovala Willu Smithovi. Za největší chybu své herecké kariéry, ale považuje komedii NORBIT s Eddiem Murphym. Nejlépe ovšem nedopadla ani sci-fi RIDDICK: KRONIKA TEMNA, která u diváků propadla. Thandie si z neúspěchů nic neděla a už teď má rozpracované tři filmy. Kromě toho, že je to dobrá herečka se také pravidelně umísťuje v anketách o nejkrásnější ženy světa.


6.11.1972
Lusaka, Zambie
Thandiwe Newton csfd

Slepičí úlet: Zrození nugetGod's CountryVšechny staré nožeReminiscenceGringo: Zelená piluleSolo: Star Wars StoryThe Death and Life of John F. DonovanHalf of a Yellow SunDobrák DeedsRetreatFor Colored GirlsHugeVanishing on 7th Street2012Jak se zbavit přátel a zůstat úplně sámRocknRollaW.Maraton láskyNorbitŠtěstí na dosahCrashRiddick: Kronika temnaHráčiPravda o CharliemIt Was an AccidentMission: Impossible IIMilovanáSpoutanáZa branami peklaMuž v hlavní roliZdá se, že...Dobrodružství Augusta KingaJefferson v PařížiInterview s upíremLoadedMladí AmeričanéFlirtováníPirát PrinceBig MouthLidské zdrojeWestworld


Aktualizace osobnostního profilu Thandiwe Newton: 30.10. 2023 21:14