Kad Merad 60 let


Kad Merad se narodil 27. března 1964 v Alžírsku, dětství a období dospívání však již strávil ve Francii. Předtím, než nastartoval svoji divadelní a filmovou kariéru, se živil jako zpěvák a bubeník.

Obrovský úspěch zaznamenal Kad Merad filmem BIENVENUE CHEZ LES CH´TIS, čímž si zajistil vstupenku do první francouzské herecké ligy. Další role na sebe nenechaly dlouho čekat – muzikálová PAŘÍŽ 36, ztřeštěná komedie MES STARS ET MOI, kde se před kamerou setkal s ženskými hereckými ikonami Catherine Deneuve a Emmanuelle Béart. V roce 2009 si s chutí zahrál v další bláznivé komedii svého kamárada Barouxe SAFARI a v dalším komerčně úspěšném snímku MIKULÁŠOVY PATÁLIE, natočené podle veleúspěšných knih Réné Goscinnyho. V roce 2010 se Kad Merad představil v nezvyklé roli mafianského bosse v krimi 22 VÝSTŘELŮ, v bláznivé komedii ITALIEN či režijním debutu Daniela Auteuile FILLE DU PUISATIER.

Od roku 1992 žije se spisovatelkou Emmanuelle Cosso, s níž má syna Khalila.


27.3.1964
Sidi Bel Abbes, Alžírsko
Kad Merad csfd

La Vie pour de vraiCitoyen d'honneurL'Année du requinBullit & RiperTriumfCe soir, c'est PalmashowJust a gigoloLa Part du soupçonUne belle équipeBrillantissimeHledá se plyšákLe Gendre de ma vieAlibi na klíčComme des roisLa MélodieLa Folle Histoire de Max et LéonMarseilleBisGad Elmaleh: 20 ans de scèneOn voulait tout casserPařížská blbkaDisparue en hiverMikulášovy patálie na prázdnináchSuperhypochondrDes gens qui s'embrassentLe Grand Méchant LoupOn a marché sur BangkokMais qui a re-tué Pamela Rose?SuperstarFotr na inzerátJC Comme Jésus ChristKnoflíková válkaStudnařova dceraZbohatlíci22 výstřelůDva pitomci z PařížeL'ItalienMikulášovy patálieRTTSafariModern LoveMé hvězdy a jáPaříž 36Vítejte u Ch'tisůDnes v noci spím u tebeMaminčina hlavaMyslím, že ji milujiPur week-endTrois amisEssaye-moiJízdenka do vesmíruMedvědí bratři 2Neboj, jsem v pořádkuVytrvalíŠikovný chlapíkAprès l'océanVelký vezírDaltoniSlavíci v kleciAbsolutně Scary


Aktualizace osobnostního profilu Kad Merad: 10.11. 2023 02:03