William Petersen 71 let


Narodil se 21. 2. 1953 v Evanstonu ve státě Illinois. Jeho předcijsou původem z Dánska. Během studií se vyznamenal jako skvělý sportovec, později díky fotbalu dostal stipendium na uznávanou prestižní univerzitu v Idaho. Již na této škole mu herectví zamotalo hlavu a pohltilo ho. Zde začala jeho herecká kariéra.

Již po druhé je ženatý, v roce 2003 se oženil s Ginou Cironeovou, která je učitelkou biologie. Z prvního manželství má William dceru Mail (32). Navíc je dědeček Marzika Williama (4). Po ukončení kariéry se chce vrátit do divadla a jeho milovaného města Chicaga.

V Kriminálce Las Vegas si již zahrál ve více než 165 dílech a v současnosti je nejlépe placeným seriálovým hercem, jeho plat je totiž 500 tis. dolarů za jeden natočený díl kriminálky.


21.2.1953
Evanston, Illinois, USA
William Petersen csfd

CSI: ImmortalityHledám přítele pro konec světaOddělenPřístavWrigley Field: Beyond the IvyKandidátiLebkyPolib nebesaGangsteři z Atlantic CityRat PackSchody12 rozhněvaných mužůBossKrakaticeMilenec nebo vrahGang, království slepýchCuracao: Smrtící rájNechci už zpátkyNáš milý nebožtíkTěžko splnitelné slibyMladé pušky IIPříbuzníLong GoneTichý protestČervený drakŽít a zemřít v L.A.ZlodějKriminálka VegasKriminálka Las VegasManhattanTo Appomattox


Aktualizace osobnostního profilu William Petersen: 10.11. 2023 11:51