René Steinke 60 let


Tento herec pocházející z východního Berlína se narodil 16. listopadu 1963. Celým jménem se jmenuje René Dan Steinke. Nejprve se vyučil informačním technikem. Tento obor ho však moc nebavil. Odešel a stal se řidičem sanitky. V letech 1989 - 1993 studoval hereckou školu Ernsta Busche. Poté hrál dva roky v divadle.

Po této době ze seriálu na dva roky odešel. Nahradil ho herec Christian Oliver. Diváci si ho však vyžádali zpět. Z toho důvodu se v roce 2004 do seriálu vrátil. Ovšem v roce 2006 seriál opustil znovu. A tentokrát definitivně. Jako důvod uvedl, že mu jeho role už nemá co nabídnout.

Proto na začátku jedenácté série jeho Tom Kranich umírá. V seriálu ho nahradil Gedeon Burkhard. René Steinke ve volném čase rád sportuje. Má rád fotbal, potápění, tenis, paragliding a karate. Rád také čte. Hlavně detektivky, biografie a knihy o psychologii. Hostoval v seriálu HOREČKA.


16.11.1963
Berlín, Východní Německo
René Steinke csfd

Lež má krátké nohyUtta Danella: Láska přes internetNeubližujte mé dceřiDie Jäger des Ostsee-SchatzesKüss mich, Genosse!Die Braut von der TankstelleRok do svatbyKletba rodu PembertonůChci těZakázaná láskaFamilie zum Küssen, EineSeitensprung in den TodNikolaikircheMarie GrubbeVernehmung der ZeugenIn aller FreundschaftPastewkaBeck is back!Bettys DiagnoseDie EifelpraxisPoslední poldaPolicie HamburkZvláštní jednotka, LipskoSpeciální tým KolínPlötzlich Papa - Einspruch abgelehnt!Kobra 11


Aktualizace osobnostního profilu René Steinke: 22.10. 2023 17:54