Marleen Lohse 40 let


Tato německá herečka narozená 28.2.1984 v Sasku hrála již ve 12 letech v různých menších rolích v seriálech a televizních filmech, převážně jako komparz. V roce 1998 získala roli Julie v seriálu DIE KINDER VOM ALSTERTAL, kde získala mnoho fanynek, zejména mladších ročníků. V těchto letech se také věnovala gymnastice, ve které získala mnoho ocenění.

V roce 2010 Marleen dokončila studium na filmové a televizní Akademii Konrada Wolfa, kterou se rozhodla studovat v roce 2006. V současnosti Marleen vystupuje hlavně v Centrálním divadle v Lipsku.


28.2.1984
Soltau, Niedersachsen, Západní Německo
Marleen Lohse csfd

Die BürgermeisterinDie Schule der magischen Tiere 2Ho Ho Ho!Kouzelná školaCleo cestuje v časeDas Leben meiner TochterFlucht durchs HöllentalKlub červených náramků - ZačátekLa PalmaHappy BurnoutDer mit dem SchlagSanft schläft der TodFrau EllaDeckname LunaDie Tote ohne Alibi205 - Zimmer der AngstTřikrát a dostModrá lucernaDiamantenhochzeitSvatební horečka v CampobelloDetektiv CüpperO statečném krejčíkoviSechs tote StudentenLíbání zakázánoIch bin kein Mann für eine FrauVeterinář vyšetřujeCapelli CodeKatakombenNachtschichtUnsere wunderbaren JahreBella GermaniaM - Vrah mezi námi


Aktualizace osobnostního profilu Marleen Lohse: 4.11. 2023 22:14