Nicole Ari Parker 53 let


Nicole se narodila v americkém Baltimore, ve státě Maryland. Její otec Donald je zubařem, matka Susan pracuje ve zdravotní pojišťovně. Vystudovala newyorskou Tisch School of the Arts.

V březnu roku 2001 se jejím manželem stal Joseph Falasca, ale ještě v listopadu téhož roku se manželé rozvedli. V květnu roku 2005 se jejím manželem stal v Něměcku herec a model Boris Kodjoe, se kterým žije dodnes a má s ním dvě děti: dceru Sophii a syna Nicolase Nerudu. Nicole a Boris v současné době žijí v Atlantě.


7.10.1970
Baltimore, Maryland, USA
Nicole Ari Parker csfd

A Snowy Day in OaklandSafe RoomWe Are Gathered Here TodayHow It EndsPhenomDownsizedTéměř dokonalé VánoceSecret Lives of Husbands and WivesStará křivda35 and TickingBig MikePastor BrownTak si představVítej domaKrálovské výkupnéKaramelkaPodzimní premiéraThe Loretta Claiborne StoryVzpomínka na Titány200 cigaretChladnokrevná hraHarlem AriaLoving JezebelMapa mého světaModrý bleskMute LoveJiskraThe Adventures of Sebastian ColeVyhnanecHříšné nociLinie násilíSubway Stories: Tales from the UndergroundNejtvrdší zápasDivasNeuvěřitelně pravdivé dobrodružství dvou zamilovaných dívekA jak to bylo dál...The Best Man: The Final ChaptersPolicie ChicagoEmpire


Aktualizace osobnostního profilu Nicole Ari Parker: 24.2. 2024 08:22