Taylor Hickson 26 let


Taylor Delaney Hickson je kanadská herečka věnující se i zpěvu a hře na kytaru či piano. Je nejstarší ze čtyř sourozenců. Kariéru začala už ve svých dvanácti letech, kdy zpívala po boku svého otce na jevištích po celé Britské Kolumbii.

„I didn't really know how badly I wanted to work as an actor until Deadpool.“

Později si zahrála i výraznější role, např. ve filmu Malé velké lži, který měl premiéru na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu 2018 a sklidil nadšené recenze od The Hollywood Reporter, nebo filmu Ghostland, přičemž Ghostland nejspíše nebude filmem, na který bude vzpomínat s láskou.

Během natáčení (2016) měla prorazit skleněné dveře, přičemž ji režisér filmu přesvědčoval, že je to bezpečné, ale sklo Taylor rozřízlo celou levou tvář, což mělo za následek 70 stehů a jizvu přes půl obličeje. Produkce v roce 2019 přiznala, že nezajistili dostatečnou bezpečnost a zaplatili Hickson odškodné ve výši 40 000 amerických dolarů. Po této nehodě se však objevila v úspěšném seriálu Deadly Class a dva roky na to v seriálu Motherland: Fort Salem, kde si zahrála hlavní roli Raelle Collar.


11.12.1997
Kelowna, British Columbia, Kanada
Taylor Hickson csfd

GhostlandMalé velké lžiResidueVšechno úplně všechnoDeadpoolHunting PignutPojď se mnouManželská lestRamonaMotherland: Fort SalemDeadly ClassAftermathCollider HeroesRed Carpet Report


Aktualizace osobnostního profilu Taylor Hickson: 19.11. 2023 18:28