Eric Close 56 let


Eric Close se narodil 24. května 1967 ve Staten Island v New Yorku. Jeho rodina se odstěhovala do Indiany a potom do Michiganu a nakonec se usadili v San Diegu. To bylo Erikovi sedm. Jeho otec je chirurg. Je nejstarší ze tří bratrů, jeden z jeho bratrů (Chris) měl roli v "Sedmi statečných".

Eric se o herectví zajímal už od raného věku. Své první zkušenosti na pódiu získal ve škole. Ukázalo se, že má skutečně pozoruhodný talent. Zdálo se však jakoby jeho herecká kariéra byla pouze krásný sen, který by se nikdy nenaplnil, kdyby nehrál v roce 1989 v malém filmu režírovaném studenty školy. Eric se rozhodl, že to je start jeho kariéry jako herce. Po absolvování navštěvoval různé konkurzy a dělal veřejné spoty. Jeho první role byla v divadle a potom mu byla nabídnuta role ve filmu "Já, Američan" a "Bezpečný dům". Obojí režírovala Elan Mannus. Jako vedlejší role se objevil v mnoha seriálech jako například "Santa Barbara", "MacGyver" "Major Dad". Hlavní roli měl v "McKenna", "Sestry", "Temné nebe", v televizním westernu "Sedm statečných" a ve "Znovu na světě", kde byl nominován na Saturn Award.

V tuto chvíli natáčí seriál "Beze stopy" o skupině agentů FBI, kteří hledají pohřešované lidi. Zahrál si taky ve Spielbergově mini seriálu "Uneseni", jeho role byla mimozemšťan. Eric také účinkoval v "Keeping Secrets", Without Constent", "A stranger Beside Me", "Hercules a ztracené království" a několik dalších.


24.5.1967
Staten Island, New York City, New York, USA
Eric Close csfd

The MulliganAngel Falls: A Novel HolidayIndivisibleLegal Action12 DaysChristmas Crime StoryAmerický sniperSedm smrtelných hříchůUnanswered PrayersHavárie letu 323Alvarez & CruzJdi za svou hvězdouLiberty, MaineZtráty a nálezyLong Island FeverTajemství mého mužeHerkules a ztracené královstvíZrazené dětiTaking LibertyJá, AmeričanKeeping SecretsKravaťáciNashvilleZákon a pořádek: Útvar pro zvláštní obětiAmerican Horror StoryChaosMyšlenky zločinceBeze stopy


Aktualizace osobnostního profilu Eric Close: 31.10. 2023 01:24