Pablo Schreiber 45 let


Pablo Schreiber se narodil 26. dubna 1978. Je kanadský herec. Pablo se narodil v Hippies komunitě v Ymiru v Britské Kolumbii. Jeho otec a nevlastní bratr Liev se také věnují herectví. Matka Lorraine je kanadská psychoterapeutka. Pablo dostal jméno podle chilského básníka Pabla Nerudy, neboť měl jeho otec zalíbení v literatuře.

Jeho první výraznější role byla v seriálu Jenji Kohan Tráva (Weeds), kde si zahrál v 7. sérii Demetriho Ravitche - dodavatele trávy pro Nancy Botwinovou (Mary-Louise Parker). V řijnu 2012 přijal Schreiber roli v americkém seriálu Orange is the new black (Oranžová je nová černá), kde napsala scénář opět Jenji Kohan. Hraje zde George Pornstache Mendeze.

V roce 2014 vyhrál cenu We Love to Hate you v Young Hollywood Awards. V roce 2015 byl nominovaný na cenu Emmy jako nejlepší herec ve vedlejších rolích.

Pablo má syna Timotea Schreibera a čtyři sourozence.


26.4.1978
Ymir, British Columbia, Kanada
Pablo Schreiber csfd

Králova dceraTracesLoreleiVe jménu ďáblaDokonalá loupežMrakodrapPrvní člověkPřebytečná zátěžBig BearDopadSkvrny od trávy13 hodin: Tajní vojáci z BengházíThe Dramatics: A ComedyAfterFort BlissPreservationMuhammad Ali: Největší soubojPeriods.RecalledBezvadíkyještěprosímBreaking UpwardsTell-TaleFavorite SonNoci v RodantheNěco za něcoVicky Cristina BarcelonaInto the FireLegendy z DogtownuInvitation to a SuicideManchurianský kandidátOsobní prohlídkaKonec dětstvíRodinné tajemstvíBubliňákCandy: Smrt v TexasuHaloDefending JacobAmeričtí bohovéOrange Is the New BlackKrize


Aktualizace osobnostního profilu Pablo Schreiber: 31.10. 2023 20:06