Paris Hilton 43 let


Byla mladá, byla krásná, byla bohatá. K tomu aby byla i šťastná jí chybělo jediné. Aby to o ní věděl celý svět.

Paris vyrůstala obklopena luxusem apartmá manhattanského hotelu Waldorf-Astoria a rezidencí v Beverly Hills a Hamptons, „hřišti pro boháče“ na Long Islandu. Po absolvování výběrové soukromé střední školy se vrhla na modeling a poprvé se zapletla s filmem, když si střihla camea mj. v ZOOLANDEROVI (2001), KOCOUROVI (2003) a WONDERLAND MASAKRU (2003). V roce 2003 s ní stanice Fox odstartovala úspěšnou reality show SIMPLE LIFE, v níž se Paris spolu se svou kamarádkou Nicole Richie, adoptovanou dcerou zpěváka Lionela Richie, měly jako bohaté dívenky komicky seznamovat s tvrdou realitou pracujících.

Krátce po zahájení vysílání SIMPLE LIFE se v říjnu 2003 objevila na internetu nahrávka sexuálních hrátek Paris a jejího bývalého přítele Ricka Salomona, která způsobila senzaci a Paris masivně mediálně proflákla. Nahrávka se vzápětí objevila na DVD pod názvem 1 NIGHT IN PARIS, moderovaném Salomonem a Paris se s ním za vydání nahrávky úspěšně soudila. Pak pokračovala ve své televizní, reklamní a modelingové kariéře, která po tomto skandálu nabrala nevídané obrátky. Podle odhadu magazínu Forbes, který ji zařadil mezi jednu ze 100 nej světových celebrit, si jí v posledních dvou letech vydělala kolem 8,5 milionů dolarů. Jen za jednu řadu SIMPLE LIFE dostává 3 miliony.

Pomalu ale jistě se rozjíždí i její filmová dráha. U nás jsme ji mohli nedávno vidět ve vedlejší roli vyvražďovačky DůM VOSKOVÝCH FIGURÍN (2005) a v připravované komedii z produkce National Lampoon PLEDGE THIS! (2005) se už dočkala i své první hlavní role. Zajímavost na okraj: před natočením DOMU VOSKOVÝCH FIGURÍN Paris podpořila kampaň rappera Puff Daddyho VOTE OR DIE (Vol nebo zemři), která měla přesvědčit mládež, aby volila v nadcházejících prezidentských volbách, po kterých se ale ukázalo, že Paris samotná nejen nevolila, ale nebyla ani zaregistrována, za což ji mnozí kritizovali.Tím, že pak ve filmu zemřela, tak Paris symbolicky dostála své povinnosti vyplývající z hesla kampaně, čehož se studio chytilo a na sloganu SEE PARIS DIE (Uvidíte Paris zemřít) postavilo propagaci snímku.


17.2.1981
New York City, New York, USA
Paris Hilton csfd

Alone at NightParis'in SırrıBling Ring: Jako VIPkyPrezidentské volbyThe Dog Who Saved Christmas VacationPes, který zachránil VánoceKráska a OšklivkaRepo: Genetická opera!Příběhy z USAAž do dnaTrhni si!Dům voskových figurín1 Night in ParisZlatí spratciŽivot s HelenouKocourSláva jen pro mrtvéWonderland MasakrNine LivesZoolanderSweetie PieKouzelníkRainbow HighTěžký časy RJ BergeraLovci duchůJmenuju se EarlLas Vegas: KasinoO.C.Veronica MarsDa Ali G ShowGeorge LopezQueenmaker: Vzestup Skutečný Bling Ring: Okradený HollywoodBritney vs. SpearsDark Side of the '90sGossipOsvoboďte Britney SpearsThe Curse of Von DutchThe DisruptorsThe New York Times PresentsThis Is ParisThat ClickThe American MemeAnd the Winner Isn'tJeremy Scott: The People's DesignerSunset StripThe TentsLady Gaga: Na ostro!With Great Power: The Stan Lee StoryTeenage PaparazzoHotel Gramercy Park


Aktualizace osobnostního profilu Paris Hilton: 1.11. 2023 11:47