Rhea Seehorn 51 let


Deborah Rhea Seehorn se narodila ve znamení býka. Proslavila se především rolí Kim Wexlerové z amerického seriálu stanice AMC Volejte Saulovi.

V roce 1998 zahájila Rhea Seehorn svou filmovou kariéru rolí Shari ve filmu A Case Against Karen. V roce 2003 debutovala v televizním komediálním seriálu s postavou Cheri Baldzikowski v populárním sitcomu I'm with Her. Objevila se ve všech 22 epizodách. Její hlas byl slyšet v animovaných seriálech Griffinovi, Americký táta a Robot Chicken. Další významější role měla v seriálech Whitney, kde si zahrála Roxannu, a Franklin & Bash, kde si zahrála postavu Ellen.

V roce 2018 se vdala za filmového producenta Graham Larsona, který má z předchozího manželství 2 syny a žijí spolu v Los Angeles ve státě California. Objevila se v mnoha televizních reklamách, např. Dolce & Gabbana, Gucci, Armani, Haney atd. Rhea váží 55 kilogramů a měří 164 centimetrů.


12.5.1972
Norfolk, Virginia, USA
Rhea Seehorn csfd

Mizerové: Na život a na smrtLinoleumCo jsme viděli, co jsme slyšeliSpojenec 2Nesnáším dětiSeven Stages to Achieve Eternal Bliss By Passing Through the Gateway Chosen By the Holy StorshThe Thick of ItJak jsem se stal psemRomy and Michele: In the BeginningRidersEat Me!NeporazitelnýCooper's BarVolejte SauloviThe Harper HouseOdhaleníThe Twilight ZoneViceprezident(ka)Robot ChickenRoseanneZákon a pořádek: Útvar pro zvláštní obětiAmerický tátaVěštci


Aktualizace osobnostního profilu Rhea Seehorn: 11.4. 2024 15:44